Masaż uczciwy i w pełni profesjonalny.Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Przyjazna muzyka,atmosfera. Bardzo przystępne ceny. Pan Paweł oddany swojej pracy i chętny by pomagać. Proszę się nie zmieniać:) Dziękuję za inteligencję, dzielenie się zdobytą wiedzą, wysoką kulturę osobistą i pozytywne nastawienie, które się udziela na dalsze godziny dnia.
Masaż uczciwy i w pełni profesjonalny.Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Przyjazna muzyka,atmosfera. Bardzo przystępne ceny. Pan Paweł oddany swojej pracy i chętny by pomagać. Moje sugestie dla Vital-Sport Masage Gabinet Masażu i Odnowy Biologicznej Paweł Wasielewski: Proszę się nie zmieniać:) Dziękuję za dzielenie się zdobytą wiedzą, wysoką kulturę osobistą i pozytywne nastawienie, które się udziela na dalsze godziny dnia. Lubię atmosferę w Vital-Sport Masage Gabinet Masażu i Odnowy Biologicznej Paweł Wasielewski za: Wysoka koncentracja na kliencie, inteligencja, indywidualne podejście, punktualność, wspaniała muzyka, empatia. Chce się wracać.