Dlugo już nie widziałam oferty dla handlowca. fajnie wiedzieć ze nie ma rotacji 😅 ale co z planowanym rozwojem?
Współpraca
09.07.2026 11:17
Osobiście mam wyłącznie pozytywne wrażenia ze współpracy z firmą InCor.
mirosław
31.08.2024 12:45
Cześć, faktycznie trudno jest sie dostać tak jak dawnej ktoś swój przypadek opisał? Wstępnie sam myślę o nadesłaniu dokumentów ale jak maja mi jakoś krecic nosem to podziekuje
19.01.2025 22:09
Daj sobie spoķój. Spytaj się Pana Konrada ile z tych osób które pomagał mu rozkręcić firmę obecnie pracuje.
Proponuję mieć na uwadze, że w/w podmiot, dokonując naboru w przedmiocie zatrudnienia, poprzez mnogość ogłoszeń znaczących portali internetowych i w tym poprzez Warszawskie Urzędy Pracy, oj dużo ich, a może wszystkie, troszeczkę się miota.
Można wnioskować, że "chyba"? nie posiada zdolności, aby zabezpieczyć stanowisko potencjalnemu pracownikowi na oferowane stanowisko handlowe. Każdemu wolno myśleć, ale dlaczego by nie. Brak wiedzy klientów końcowych w regionie i ew. rekomendacji w temacie realizacji wykonawczych tego podmiotu, może słabo rokować na przyszłość. ale... Wnioski po waszej stronie. Oferty pracy z UP. wskazuję na chęć uzyskania zabezpieczenia finansowania stanowiskowego, ale.... każdemu wolno i nic mi do tego. Podany kontaktowy nr. telefon milczy. Dając ogłoszenie, a nie posiadając działu HR, należy być gotowym na udzielanie informacji w przedmiocie ogłoszenia. Warszawa to duże miasto i tu się gra inaczej przyszły "pracodawco". Ale co się nie robi dla kasy. I to na tyle.
Incor
14.01.2021 12:52
Internet niestety jest miejscem, w którym każdy może napisać opinię anonimowo. Proszę jednak pamiętać, że pomówienia kierowane pod adresem innych to przestępstwo. Podsumowaniem merytoryczności i prawdziwości Pana opinii jest również fakt, że nie podpisał się Pan imieniem i nazwiskiem. Jeżeli poświęcił Pan tyle czasu na napisanie opinii, która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, zastanawia fakt dlaczego zadał Pan sobie tyle trudu? Jeżeli napisał to Pan, którego mam na myśli, to dokładnie Pana poinformowaliśmy i bardzo konkretnie zaznaczyliśmy, ze skontaktujemy się tylko z wybranymi przez nas osobami. Jeżeli nie zakwalifikował się Pan do dalszego procesu rekrutacyjnego, to nie może mieć Pan do Nas pretensji. Po Pana wpisie, który widnieje powyżej - nie żałujemy swojej decyzji.
Nie może Pan żywić urazy do pracodawcy, że Pana nie zatrudnił. Napisał Pan zdanie: "każdemu wolno myśleć" - jak najbardziej, tylko zamieszczając oszczercze opinie w internecie, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością naraża się Pan na odpowiedzialność karną. Pana wpis zawiera ogrom bezpodstawnych oszczerstw.
Kolejną rzeczą, którą Pan opisał jest opinia na temat Naszych Klientów. Ciekawe, że nawet nie zaprosiliśmy Pana na rozmowę kwalifikacyjną, a Pan już doskonale "wie", że nie posiadamy rekomendacji, klientów itd.
Telefon podany był do mnie - jako do koordynatora działu HR. Rozmawialiśmy. Jasno przekazałem Panu informacje, że odezwiemy się TYLKO do wybranych przez Nas osób. Jednak Pan na własną rękę szukał innych dróg kontaktu. Proszę mieć na uwadze fakt, że to pracodawca ustala warunki zatrudnienia, które omawia z potencjalnym pracownikiem, a nie na odwrót Teraz, po przeczytaniu Pana wpisu pełnego zawiści, nie żałujemy swojej decyzji. Ciężko współpracowałoby się z kimś, kto ma w sobie tyle złości do otaczającego go świata i tyle pokładów nienawiści, żeby poświęcać swój prywatny czas na pisanie oszczerczych opinii.
Kończąc swoją wypowiedź potwierdzę, że Warszawa to duże miasto, jednak na tyle małe, jeżeli chodzi o branżę, żeby ostrzec przed Panem inne firmy.
InCor
Zostaw merytoryczną opinię o P.H.U. Incor Konrad Rojda