Dorota07.01.2021 19:36
Nie polecam. W ramach prac p.Marek miał wykonać kompleksowe wykończenie łazienki. Kasę wziął,niestety niesmak pozostał. Pan zakończył pracę 8 dni po terminie, w zasadzie byłam zmuszona odebrać klucze gdyż wchodziła kolejna ekipa. Zresztą p.Marek przychodził chyba na kilka godzin bo robota praktycznie stała w miejscu.
Nie zostało zrobione:
- elektryka [nie powieszony plafon i listwa przy lusterku]
- nie zamontowana kabina prysznicowa za to brodzik oklejony został z folią
- geberyt nie sprawny. Dzwoniłam do p. Marka po fakcie, obiecał zajrzeć. Ale że nie bardzo mu się chce do Warszawy przyjechać, że nie po drodze.. Że po świętach.. A potem przestał odbierać ode mnie telefon. Musiałam wzywać serwis do naprawy, jak się okazało nie została blokada zdjęta choć p. Marek twierdził że wadliwy geberyt zamówiłam.
- bateria natynkowa nie zamontowana i niestety czekam na ekipę która skuje ścianę płytki i wyrówna rury które p. Marek krzywo zamocował
- umywalka nie zamontowana
- ościeżnica i drzwi nie założone.
- fugi z plamami choć p. Marek twierdził że jak wyschną będzie ok. Nie są.
- sufit wybrudzony był klejem.
- grzejnik zdjęty, tu również był problem z zamontowaniem.
Zrobione:
- płytki na ścianie, choć widać nierówności, wgłębienia
- płytki na podłodze
- wkłucie rur, krzywo bo krzywo, teraz walczymy co dalej..
Szkoda gadać. Kasę pan wziął [potrąciłam 400zł choć uważam że za taką fuszerkę powinnam żądać odszkodowania za straty które teraz ponoszę]. Pan Marek twierdził ze chcę go oszukać, choć umowy ze mną nie podpisał i straty ja teraz ponoszę.