Nie zamawiałem nigdy taxi z tej firmy ale biorąc pod uwagę ich kierowców to nigdy tego nie zrobię i NIE POLECAM.
Mowa tutaj o Pani która zignorowała przepisy ruchu drogowego i zachowując się jak święta krowa zagroziła bezpieczeństwu uczestników ruchu drogowego i pieszych w tym dzieci i młodzieży mieszkających na danym osiedlu. Podczas wyjazdu z posesji zastałem zaparkowaną taksówkę (srebrny Mercedes c180 Kompresor numer boczny 749)... czekającą na klientkę. Swoją drogą bardzo kiepska reklama firmy skoro zatrudniają takich kierowców. Kiedy zwróciłem jej uwagę, że powinna zatrzymać się dalej na wolnym miejscu a nie przed wyjazdem utrudniając ruch usłyszałem arogancką odpowiedź że powinienem ja objechać i się nie czepiać. Dodatkowo pani postanowiła złamać przepisy o RODO nagrywając i filmując moją twarz, moje miejsce zamieszkania i numery rejestracyjne pojazdu. Tutaj swoją drogą będą konsekwencje prawne. Myślę że jako zawodowy kierowca wykazała się całkowitym brakiem profesjonalizmu, dobrego wychowania i i zdrowego rozsądku. Wyparła mimo swojego oczywistego wykroczenia fakt, że uniemożliwiła wjechanie i wyjechanie pojazdów z posesji stwarzając zagrożenie.