Historia z gabinetem Dental Garden zaczela sie w marcu 2019. Grubo ponad 1000zl zostawione za leczenie kanałowe chorego zeba. Zab boli do dzis. Bylem z "reklamacja" po kilku miesiacach (po kanlowym lubi pobolewac, nawet jesli robota jest dobrze zrobiona, wiec nie panikowalem od razu), niestety zamiast opieki zastałem obrażona Pania Doktor, ktora z łachy (za 50zl) zrobiła mi zdjecie zeba, poweidziala ze "wszystko jest w porzadku" i "trzeba obserwowac". Zaproponowała mi, ze moze mi zrobić takze innego zeba, ale nauczony doświadczeniem, ze strachem uciekłem z gabinetu (mam prywatna opieke w innym gabinecie ,refundowana, a zdjecia robia za darmo ????, wiec nie skorzystalem). Obrazona Pani "to nie rozumiem po co Pan do nas przyszedl" skasowała 5 dyszek. A ja wróciłem po kolejna przeciwbolowa tabletke. Z całego serce nie polecam gabinetu przy ulicy Nakielskiej. Miła atmosfera konczy sie w momencie gdy zaczynaja sie problemy a pacjent nie chce / nie może zostawić kolejnego tysiaca PLN. Nie pozdrawiam