Klient kłamie. Sprawa jest w sądzie, ale z mojego powództwa. Mój prawnik zajął się też ciągłym wystawianiem negatywnych opinii. Robi to jedna osoba, która podpisuje się na różne sposoby.
Skończylismy w sądzie. Jak ktoś chce sobie oszczędzić biegania po sądach to lepiej nie współpracować z panem Latzke.
Klient umieszcza negatywne opinie na temat mojej firmy w wielu serwisach internetowych pod różnymi nickami. Nie zgadzam się z jego zarzutami. A ponieważ nie pokrył kosztów wykonania usługi, złożyłem pozew w sądzie. Sprawa jest w toku. Zamierzam też domagać się zaprzestania działań, naruszających dobre imię mojej firmy.
Pan Latzke nie złożył żadnego pozwu natomiast toczy się sprawa sądowa z mojego powództwa o zwrot prawie 25000pln. Czekam na opinie rzeczoznawcy ale już wiem że kwota będzie wyższa. Za wykonaną usługę zapłaciłem zgodnie z umową i terminie - niestety Pan Latzke odmówił ostatecznego rozliczenia kosztów materiału za który zapłaciliśmy przed rozpoczęciem prac a okazało się ze na budowie zastosował materiały niezgodne z umową. Szczytem bezczelności tego pana było zamontowanie desek elewacyjnych zwykłymi wkrętami zamiast takimi ze stali nierdzewnej (10x droższych) czy zainstalowanie 3 razy tańszej membrany. Wszystkie wady usługi zostały wypunktowane w odbiorze prac i w dzienniku budowy wiec to się są moje widzimisie. Na negatywne opinie zareagował wezwaniem prawniczym - chyba zapomina że w naszym kraju obowiązuje wolność słowa. Moja opinia jest prawdziwa, mam dowody na to że usługę nie wykonał zgodnie z umową. Jeśli ktoś chce uniknąć takich perypetii jakie mamy teraz my niech poszuka rzetelnego i uczciwego wykonawcy.
Zapłaciliśmy zaliczkę i kontakt sie urwał :( Pan Latzke nie odbiera telefonu i nie odpisuje na emaile.
Wzieli zaliczkę i nie pojawili się na budowie! Nie ma kontaktu, nie odpowiadają na telefony. Zwykła firma "krzak"!
Wiecie może czy ta firma miała kiedykolwiek problem z inspekcja pracy?
Nie polecam, najniższa z możliwych jakość meble. Na udokumentowaną fotograficznie i opisaną reklamację odpowiadają, że wyślą w ramach gwarancji montera ale będę musiała zapłacić za wszystko. A więc gwarancja fikcyjna. Od początku pomiędzy szufladami różne szczeliny , wymiary o kilkanaście centymetrów różniące się od oferty, elementy nie dochodzą do siebie, szczeliny. Bardzo żałuję, że dokonałam zakupu mebli tej firmy. Odradzam.
Absolutnie nie polecam i ostrzegam dalszych potencjalnych klientow przed Firma H&J Latzke. Ta wlasnie firma montowala dla mnie kompletna kuchnie na wymiar. Jakosc wykonanie i wykonczenia mebli bardzo slaba .Obicia lakieru Krzywo ustawione szafki i drzwi ,a najgorsze to to ze szuflady juz po kilku dniach (fronty ) luzopwaly sie z polaczen srubowych .Takrze jeszcze raz nie polecam tej firmy .
Gościu dużo mówi mało robi. Wykonanie prac na poziomie szkoły zasadniczej wiele niedoróbek dużo szkód. Wystawia faktury kiedy roboty jeszcze nie są skończone Na dodatek źle wykonane
Z całą pewnością nie polecam H&Latzke jako pracodawcy. Praca za minimalną pensję - dojazdy (2-3 godziny) nie wliczane w czas pracy, nie odpłatne. Brak socjalu... PORAŻKA
Jak się pracuje w Jacek Latzke H&J Latzke Pracownia Stolarska?
+Zobacz opinie na temat firmy Jacek Latzke H&J Latzke Pracownia Stolarska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Jacek Latzke H&J Latzke Pracownia Stolarska?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!