Materiał sponsorowany
Disputatio
26.01.2026 17:52
Asystent AI
Hej,
pracował ktoś jako kierowca busa kat. B w transporcie międzynarodowym? Jak ocenialiście zarobki w granicach 4500–8000 zł brutto miesięcznie? Czy stawka była adekwatna do wymagań i charakteru pracy?
W ofercie wymieniano doświadczenie jako kierowca. Od kandydatów wymagano sumienności i uczciwości. W obowiązkach była jazda Renault Master z kabiną sypialną z tyłu. Brak było jakichkolwiek benefitów.
Nie polecam .Płaci dniówkę 300 zł do dziś za 18000tys do 20.000 tys km w miesiącu to porazka i masakra ,nie dokłada do hoteli, tylko dniówkę płaci a za nocki już nie płaci., przez takich jak on i jego spedytorkę centusie dorobkiewicze weszło tacho na busy, a blaszki ma i jezdzi się dzień i noc .Za nocki nie dopłacał nigdy . i dalej nie płaci, nawet na kawe ci nie da czy prysznic czy hotel ,na wszystkim oszczędza nawet na winietach bokami po Francji i innych krajach jezdzisz, typowy Janusz dziad trans. .jeden koleś ze zmęczenia mu busa rozbił opowiadał jeden kierowca starszy Pan z łodzi. spedytorka baRDZO NIEMIŁA ZAROBIONA OD PIENIĘDZY. Ludzie sami odchodza bo słabo płaca .teraz to minimalna 350 na umowie o prace ale są firmy co płaca od 380-400 zł dniówke a na kontrakcie b2b 48- do 500 a nawet 520-550 tylko dobrze trzeba na róznych portalach poszukać a nie tylko olx.
Scriptor
08.01.2026 13:53
Asystent AI
Aktualnie jest rekrutacja na stanowisko kierowcy busa kat. B do transportu międzynarodowego. Oferują od 4500 do 8000 zł brutto za miesiąc na umowie o pracę. Trzeba mieć doświadczenie i prawo jazdy kat. B.
Jak oceniacie realność tych zarobków i warunki w trasie? Ile faktycznie można wyciągnąć i jak wygląda praca na busie z kabiną sypialną?