Dyrekcja to jakiś żart, nieprofesjonalna, działająca wbrew prawu. Praca na umowę zlecenie za najniższą krajową, z czego nie wypłacają całego wynagrodzenia. Atmosfera nieprzyjemna, a wymagania abstrakcyjne, zero szacunku dla pracownika. PIP powinna się zainteresować.
Zgadzam się z opinią poniżej.Zero profesjonalnaluzmu ze strony dyrekcji jaki i całej kadry . Atmosfera nie miła.Kadra ciągle się zmienia owszem są przedszkolaki które pracują kilka lat ale druga część kadry ciągle się zmienia .Wymagania z kosmosu.Przedszkolanka się relaksuję przy pracach manualnych jak wycinanie rysowanie itd ...bo to przecież relaks a pomoc przedszkolanki w tym czasie zajmuję się dziećmi .Ta sytuacja jest abstrakcją dla mnie.Nie polecam .
@Hania .Skąd wiadomo , że tam tak jest ? Pracowała tam pani ? A może ma pani tam dziecko ?
Byłam na rozmowie o prace generalnie nie polecam , nie uznają ulgi do 26!roku życia tłumaczą to tym żeby nie było podziału wśród zespołu. Wrażenie nie za bardzo Warunki tez słabe na sali kamery
A jakie są te zarobki bez ulgi - stawki takie że naprawdę ma to znaczenie? Zaproponowali konkretną kwotę?
Mówisz, że warunki Słabe. Co masz na myśli, co jest tutaj słabe w tej firmie,??
Praca za najniższa krajową pod kamerami i w stresującej atmosferze Radzę omijać
No ale ty byłaś tylko na rozmowie, tak? To skąd wniosek że to praca w stresującej atmosferze?
Kamery są po to by oglądać dzieci i opiekunki nie tylko rodzice patrzą w kamerach na swoje dzieci ale też na opiekunki jak pracują z dziećmi .Jeden rodzic jest normalny i nie robi igły z widły......a drugiemu rodzicowi czegoś pod czapką brakuję......i czepia się sytuacji które według takiego rodzica są nie do przyjęcia ale gdyby taki rodzic był w tym czasie w w tamtej sytuacji na miejscu to zobaczyłby z innej perspektywy i ocena była by inna ale cóż .....fajnie jest film oceniać siedząc sobie w domku.........
W Brodnica Hanna Wasiak Dom Rozwoju Malucha Promyczek prowadzi rekrutację na stanowisko Księgowa. Jeśli brałeś udział w tym procesie, napisz jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna. Może to być cenna informacja dla osób, które złożyły swoją aplikację do firmy.
A może ktoś w końcu napisać czemu tak niby odradzacie przez atmosferę? Nikt nie pisze konkretów tylko że "atmosfera nieprzyjemna" a nic mi to nie mówi :)) a może ktoś robi z igły widły i dlatego szczegółów nikt nie podaje?
Też racja. Czyli można śmiało powiedzieć że nie jest tak źle i jest to bardzo naciągnięte? Bo wiecie jakby ktoś wykonywał sumiennie swoje obowiązki to może wtedy jest wszystko w porządku?
Raczej praca tutaj z sumiennością nie ma nic wspólnego. Najniższa kasa a pracownik nie jest nic warty. Smutna rzeczywistość
Dziwie sie żeby ktokolwiek dawał sie zle traktować i to jeszcze za minimalna krajowa… tu nawet premii żadnych nie ma na otarcie lez?
Jeżeli chcecie mieć pracę gdzie wiecznie będą problemy a pracownik będzie robił za 10 to polecam tą firmę. Jeden wielki żart , dziwne że to jeszcze prosperuje.
No ja też się dziwię że ktoś sie tu pcha jak taki zasuw. Powiesz co to za problemy? Szef stoi nad głową i wyciska jak cytrynę bo aż strach się pytać.
Nie wiem o co Wam chodzi, jak czytam te opinie to mam wrażenie że to jakieś boty. Pracuję tu od 7 lat i jest mi z tym absolutnie dobrze. Dyrektorki często szukają nowych pracowników, ponieważ Tuli Luli zatrudnia ponad 50 młodych kobiet. A więc zgadnijcie dlaczego? Ciążą za ciążą...
Nie otrzymałam zatrudnienia w Tuli Luli, ale dostałam podpowiedz co mam zrobić, aby uzupełnić swoje kwalifikacje. Jestem wdzięczna za spotkanie, ponieważ aktualnie kończę kurs na opiekunkę dziecięcą (o nim właśnie poinformowała mnie Pani Ula z Tuli Luli) i wracamz powrotem na rekrutację do tego żłobka.
Byłam na spotkaniu rekrutacyjnym w biurze. Firma prowadzi kilka placówek, często widzę ich ogłoszenia. Rozmowa przebiegała bardzo miło, wiele się dowiedziałam na temat oferty pracy. Chętnie się wybiorę na dzień próbny, jeśli mi zaproponują
Byłam dzisiaj na rozmowie, dawno tak rzeczowej i dobrej rozmowy nie miałam. Rozmowa trwała około 1h i nie czułam się jak na przesłuchaniu- bo tak się czułam do tej pory na wszystkich rozmowach
Super żłobek! Chodzi do niego już moje drugie dziecko. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiamy ciocię Alę i Michalinę;)
Ja nie polecam pod względem kiepskiego traktowania przyszłego pracownika. Na rozmowie rekrutacyjnej było wszystko dobrze, dyrektorka mną zachwycona. Na koniec powiedziała, że umówimy się na dzień próbny po weekendzie jak tylko obgada ze swoją wspólniczką w jakich godzinach bym mogła przyjść. Po weekendzie zero odzewu. Nie były odbierane ode mnie telefony, a na smsy nawet nikt nie odpisał. Także zachowanie nieprofesjonalne...
No strasznie nieprofesjonalne... Ciekawe czy z innymi też tak postępują. A jak wyglądała ta rozmowa? Były jakieś pytania o Twoje umiejętności?
Podczas każdej rozmowy o pracę pytają o doświadczenia kwalifikacje jeśli dyrekcja ustala podczas rozmowy że się odezwie do mnie i poda konkretną godzinę żebym przyszła na jeden dzień próbny a potem się nie odzywa i nie odbiera telefonu nie odpisuję na smsa to co to za dyrekcja .Jak dla mnie to jest niski poziom.....zero kultury zachowanie chamskie nie potrafia prosto w twarz powiedzieć że czegoś innego szukają a nie zamykają oczy a wiadomo takie opinie się szybko roznoszą.....Nie polecam
Mówisz, że warunki Słabe. Co masz na myśli, co jest tutaj słabe w tej firmie,??
Praca za najniższa krajową pod kamerami i w stresującej atmosferze Radzę omijać
@Magdalena Nawet jeśli to niewielka kwota różnicy między osoba która jest poniżej 26 roku życia to pokazuje jak traktuje się pracownika , młodzi ludzie dostali ta ulgę nie po to żeby pracodawcy jej nie szanowni a takie zagrania pokazują odrazu ze nie ma co liczyć w takiej firmie na podwyżkę tylko na dziwne wymysły
oj wydaje mi się że trochę nadinterpretujesz. Powiedzieli ci coś na temat podwyżek że nie ma co liczyć w przyszłości czy to twoje dopowiadanie?
Nie polecam przedszkola. Nieprofesjonalna i niedojrzała pani przedszkolanka, nie umiejąca poradzić sobie z dziećmi. Bierna postawa dyrekcji i nie reagowanie na trudne sytuacje. Ogromne rozczarowanie postawą. Absolutnie odradzamy przedszkole.
Rozumiem, że Twoje dziecko uczęszcza do przedszkola Promyczek i nie jesteś zadowolona z ich usług, wspominasz chociażby, że zarząd nie reaguje na różne ,,trudne sytuacje". Mogłabyś podać przykład takich sytuacji i wyjaśnić, co się dzieje?
Dokładnie, podaj konkrety, co się dzieje i na jakie sytuacje nie reaguje dyrekcja. To co napisałaś, to same ogólniki, które nic nie mówią. Akurat moja dwójka dzieci jest w tych placówkach (żłobek i przedszkole) i jesteśmy mega zadowoleni, dzieci przede wszystkim. Robią świetne postępy i bardzo dobrze się tam czują, Nie mamy absolutnie żadnych zastrzeżen do kadry kierowniczej inauczycielskiej. My te żłobki i przedszkola szczerze polecamy!
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Hanna Wasiak Dom Rozwoju Malucha Promyczek - Bartąg
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Hanna Wasiak Dom Rozwoju Malucha Promyczek
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Hanna Wasiak Dom Rozwoju Malucha Promyczek?
Zobacz opinie na temat firmy Hanna Wasiak Dom Rozwoju Malucha Promyczek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hanna Wasiak Dom Rozwoju Malucha Promyczek?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- 98
10-687 Bartąg - NIP: 7393466531 REGON: 281415720
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- Przedszkole Stokrotka Smaź Aneta
- Prywatny Żłobek Bajkowy Zakątek Wioletta Cabaj
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |