Mili handlowcy, pomogli, wytłumaczyli i dobrali narzędzia do moich potrzeb. Przedstawili pełną ofertę na narzędzia i co ciekawe na maszyny, które mogę wykorzystać w swojej pracy przy remontach.
Polecam!
Adi82
27.07.2020 12:32
Firma sprowadza chińskie narzędzia do cięcia. Ceny mają bardzo wygórowane natomiast jakość jest fatalna. Zamawiasz niby koreański produkt a potem dostajesz opakowanie bez logo... typowy chińczyk...
Diamtronic
21.03.2021 20:59
Adi82 - jeśli faktycznie korzystaliście z naszych narzędzi to proszę o podanie nazwy firmy, w celu weryfikacji rzekomo zaistniałej sytuacji.
Sprzedawane przez naszą firmę narzędzia są dobrej jakości o czym świadczy wieloletnia współpraca z firmami z branży budowlanej z całego kraju. Towar jest produkcji koreańskiej i każda tarcza opatrzona jest firmowymi znakami i opisami technicznymi. Zamieszczony komentarz to typowy fake news możliwe, że dodany przez nieuczciwą konkurencję. Nasi klienci są zawsze zadowoleni z naszych narzędzi i serwisu jaki oferujemy a ewentualne reklamacje są rozstrzygane na korzyść klienta.
Zalamany
23.05.2023 08:13
Firma sprowadza chinskie narzedzia i je loguje swoim znakiem. Pisze że jest producentem, prywatny domek pod Warszawą i dorzedaż z garażu.
Aliexpress wyjdzie taniej ????
Zostaw merytoryczną opinię o Diamtronic Natalia Marciniak