Firma pozostawia bardzo złe wrażenie pod względem organizacji pracy i standardów. Na hali produkcyjnej zdarzają się sytuacje, w których operatorzy jedzą i palą papierosy w pobliżu ekstruderów, co budzi poważne wątpliwości dotyczące higieny i bezpieczeństwa pracy. Tego typu zachowania nie powinny mieć miejsca w żadnym zakładzie produkcyjnym, a mimo to wyglądają na tolerowane.
Kolejnym problemem jest sposób wynagradzania. Część wypłaty przekazywana jest „pod stołem”, co oznacza brak przejrzystości i potencjalne konsekwencje dla pracownika w przyszłości (np. niższe składki czy problemy formalne). Taki system nie daje poczucia stabilności ani bezpieczeństwa zatrudnienia.
Ogólna organizacja pracy sprawia wrażenie chaotycznej, a standardy utrzymania czystości pozostawiają wiele do życzenia. Trudno mówić tu o profesjonalnym podejściu do pracownika czy miejsca pracy.
Nie polecam tego miejsca osobom, które szukają stabilnego zatrudnienia, przejrzystych warunków i podstawowych standardów higieny oraz bezpieczeństwa.