właściciel jest osoba b mila i sprawiający wrażenie fachowca . niestety jego pracownicy - ja miałem do czynienia z Panem Modestem Murzynskim z fachowością nie maja nic wspólnego Dla kogos kto chociaz troszke sie zna na robotach buidowlanych Pan Modest - murarz, ktoremu daleko do fachowca glazurnika Nie potrafi wymierzyć i rozplanować ukaldanej podłogi ( w moim wypadku ok 100m2 gresu polerowanego wym 60x 120cm) B dużo nie potrzebnych odpadów- zle wycietych skosow itp powierzchnie nie równo i b niechlujnie wykonana robota. Dodatkowo firma nie dopuszcza zakupu materiałów przez inwestora za tym zawyżona ilość zużytego materialu Np oferta za wykonanie wylewek gr 40 - 50 mm a w rzeczywistości wykonano 6- 10 mm.Brak dostatecznej ilości kleju. Brak jakiegokolwiek nadzoru nad pracownikiem Właściciel pojawia sie tylko na podpisanie umowy i obiór gotówki (chyba ze zostanie wezwany z powodu rażącego dyletanctwa swojego pracownika)zdecydowanie nie polecam a na pewno należny się upewnić ze to nie Pan Modest Murzyński będzie pracował.!