Pan Osóbka został polecony jako firma, która najlepiej w Warszawie założy nam prysznic. Pan powiedział, że wycenia tą usługę na 800zl bez żadnego rachunku. Po spóźnienie się ekipy 2h (zamiast 9:30 przyjechali 11:30) zamiast przyjechać osobiście, przysłał 2 chłopaków za wschodniej granicy. Panowie non stop zamykali się w łazience. Od 11:30 do 19 próbowali zamontować prysznic który zamontowali źle. Na szczęście przyszedł mąż i ich wygonił. Następnego dnia poprosiłam pana Osóbke o naprawienie tego co osoby zniszczyły. Przyjechał, jednak znowu nie zrobił tego osobiście a zostawił dwóch chłopaków (jak stwierdził sprawców). Mąż panom pokazał jak wygląda poprawny montaż drzwi prysznicowych. Znowu od 11 do 16 męczyli się żeby przełożyć drzwi. "Zasilikonowali" ścianki powiedzieli, że przez dobę nie dotykać. Za usługę mąż zapłacił. Po dobie mąż patrzy a uszczelki zostały przez nich uszkodzone, natomiast gdy chciałam umyć prysznic woda zaczęła wyciekac z każdej możliwej strony. Pan powiedział, że oczywiście przyjedzie, naprawi. Trzecia doba cisza. Zero kontaktu. Nie polecam i odradzam pana i jego firmę. Szkoda, że nie można zdjęć dodać jaki poziom firma reprezentuje