Ten Pan to uszust i partacz, zdecydowanie zalecam uważać i odradzam jego usług, chyba, że ktoś chce skończyć tak jak ja na ten moment. Zleciłam panu Sebastianowi T. kompleksowy remont dachu. Niestety, wykonane prace okazały się wadliwe. Już po nadejściu zimy dach zaczął przeciekać, co doprowadziło do zawilgocenia sufitu w domu. Sytuacja została udokumentowana zdjęciami.
W efekcie będę musiała ponieść dodatkowe, znaczne koszty związane z naprawą dachu i usunięciem szkód. Uważam, że usługa została wykonana nieprawidłowo i nie spełnia standardów, jakich oczekiwałam od tego typu prac. Cała sprawa będzie podlegać dalszej weryfikacji przez odpowiednie osoby i instytucje, ale chciałabym ostrzec innych żeby nie musieli przechodzić tego co ja w tym momencie . W obecnej sytuacji absolutnie nie mogę polecić tego wykonawcy i ostrzegam za nim ktokolwiek będzie chciał u tego Pana remontować czy przeprowadzać wymianę dachu, żeby nie skończyło się później sytuacją jak u mnie, która na ten moment nie jest ciekawa 🙈 każdy dekarz, który widział prace po tym Panie stwierdził, że to co zrobił jest nie pojęte. Radzę uważać !!!