Czy Asystent księgowości jest możliwy w firmie Przychodnia Stomatologiczna Nzoz Maria Grygielewicz-Sikorska? Ktoś z pracujących się wypowie?
Dzień dobry, widziałem oferty od przychodni w sieci gdzie była deklarowana umowa o pracę. Czy ona faktycznie od samego początku jest dawana do podpisu bez zbędnych początkowych zleceń?
Leczenie kanałowe zrobione fachowo. Polecam!
Miałam leczone u Pani doktor dwa zęby kanałowo i wszystko zostało zrobione fachowo i bez problemów. Ból nie dokucza i jestem zadowolona.
Polecam! Pani Doktor to świetny fachowiec. Nawet w najcięższych przypadkach potrafi pomóc.
Jak oceniacie? Polecacie? Będę wdzięczna za odpowiedzi, pozdrawiam
Ostatnio zrobione dwa zęby podczas jednej wizyty, wcześniej ogarnięte wszystkie plomby, ubytki itp. Jak najbardziej polecam :)
Nie robi nic na siłę i proponuje różne rozwiązania. Doskonale wszystko tłumaczy i odpowiada na pytania.
Pani doktor ma świetne podejście do dzieci, jest spokojna i wszystko tłumaczy przez co dzieci również są spokojnie.
Sympatyczna, dba o komfort pacjenta, super sprawnie i profesjonalnie wykonuje co tam trzeba.
Wizyta oczywiście jak zawsze przebiegła w przyjaznej atmosferze. Pani doktor miła i profesjonalna. Zdecydowanie polecam.
Ząb wyleczony, leczenie bolało tylko troszkę, ale to i tak nic w porównaniu co się działo u innych dentystów. Tutaj człowiek czuje się komfortowo i wie że wszystko będzie ok.
Bardzo dobre podejście do pacjenta. Na pierwszej wizycie pani doktor sprawdziła stan całego uzębienia od razu powiedziała co do roboty, jakie koszty. Wiedziałam na co się szykować. Empatyczna, solidna, bardzo dokładna w pracy - zero pośpiechu i stresu.
Polecam panią Doktor, bo robi kawał dobrej roboty. Zęby wyleczone, bez bólu i strachu :) Polecam!
Wspaniała, kompetentna i wszechstronna Pani Doktor, która pracuje z ogromnym zaangażowaniem, bardzo polecam.
Polecam!
Polecam. Profesjonalne podejście do pacjenta, rzeczowe wytłumaczenie wykonywanych zabiegów. Fachowe i szybkie wykonanie leczenia zębów. Miła atmosfera.
Takich dentystów jak Pani Maria warto docenić. Zęby wyleczone, nie ma problemów! Polecam!
Polecam. Super stomatolog!
Pełen profesjonalizm, skuteczne i bezbolesne leczenie, a przy tym bardzo miła atmosfera. Z czystym sercem polecam!
Wizyta przebiegła w 100% komfortowo oraz bezboleśnie. Uzyskałam również staranną odpowiedź na każde zadane przeze mnie pytanie. Na pewno pojawię się ponownie
Szczerze polecam Panią Doktor. Bardzo rzetelny, a przy tym niezwykle miły fachowiec.
Sympatyczna, dba o komfort pacjenta, super sprawnie i profesjonalnie wykonuje co trzeba. Bardzo boje się dentystów, ale do Pani Doktor chodzę z chęcią bo nic nie boli!
Jak się pracuje w Przychodnia Stomatologiczna Nzoz Maria Grygielewicz-Sikorska?
Zobacz opinie na temat firmy Przychodnia Stomatologiczna Nzoz Maria Grygielewicz-Sikorska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Przychodnia Stomatologiczna Nzoz Maria Grygielewicz-Sikorska?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!