Zwykły szary pracownik06.06.2023 22:17
W związku z możliwością dokonania opinii na temat tego osobnika skorzystam.
Z całą pewnością jest to osoba mająca poważne problemy z emocjami i psychiką, co objawia się notorycznym długotrwałym nękaniem, obrażaniem zastraszaniem! pracowników w sposób bezpośredni krzyki, przekleństwa w obecności pacjentów i innych pracowników... Dążeniem do obniżenia samooceny, stosowaniem zdań typu ,, jesteś zwykłym pracownikiem recepcji, a ja lekarzem,, nie masz prawa wyrażać swojego zdania! Oraz pośredni Próby izolacji od innych pracowników poprzez tworzenie plotek, nieprawdziwych oskarżeń, o źle wykonywanych obowiązkach, aby inni też o nim źle myśleli. Długotrwałe lekceważenie i upokarzanie, poniżanie sposób karygodny , który w rezultacie doprowadza do załamania nerwowego pracownika decydującego się odejść z pracy! Szanowna Pani doktor miewała zmienne nastroje: jednego dnia potrafiła przyjść rozmawiać o swoich prywatnych sprawach, kolejnego wylewając frustrację kląć jak szewc i trzaskać drzwiami. Pomimo wielokrotnych interwencji menadżera jej zachowania łagodzone były na jakiś czas po czym pojawiały się i odnawiały znów. W związku z tym że miałam bezpośredni kontakt z pacjentami leczącymi się u Pani doktor, pracując w pierwszym kontakcie z pacjentem wielokrotnie dochodziły mnie sluchy o negatywnych opiniach na temat jej podejścia oraz błędów lekarskich, czego konsekwencją były wielokrotna reklamacje i skargi a także jednorazowe leczenie i przenoszenie do innych lekarzy. Nie polecam nikomu spotkanie takiego człowieka na swojej drodze zawodowej, i doświadczania takich rzeczy.