Moje doświadczenia z pracą w Magic Dental Studio nie były pozytywne. Chociaż wynagrodzenie i warunki zatrudnienia były w porządku, atmosfera w pracy sprawiła, że nie mogę polecić tego miejsca jako pracodawcy.
W mojej ocenie atmosfera była bardzo napięta i stresująca. Zdarzały się krzyki oraz sposób komunikacji, który odbierałam jako poniżający. Jako nowy pracownik nie czułam wsparcia ani spokojnego wdrożenia do obowiązków.
Zdarzały się sytuacje, w których wykonywałam polecenia zgodnie z tym, co zostało mi przekazane, a następnie spotykałam się z pretensjami i podniesionym głosem, mimo że działałam według otrzymanych wskazówek. Powodowało to ciągły stres i poczucie, że cokolwiek zrobię, będzie ocenione negatywnie.
Z mojego punktu widzenia zauważalna była również duża rotacja pracowników. Pacjenci także zwracali uwagę na częste zmiany personelu.
Jest to wyłącznie opis mojego osobistego doświadczenia z pracy w tej firmie. Każdy może mieć inne odczucia, jednak ja nie zdecydowałabym się ponownie podjąć tam pracy i nie polecam tego miejsca osobom, dla których dobra atmosfera i wzajemny szacunek są ważne.