Wkurzona3007.02.2019 17:33
Nigdy w życiu nie podejmujcie pracy u tego Pana!!! Jest jedno odstępstwo:lubicie pracować charytatywnie.Bałagan(lekko napisane) w biurze,dziwne zamawianie towaru,odpisywanie od pensji strat( okrawków z wędlin,nabiału,nawet pieczywa),czyli tak jakbyście utrzymywali ten sklep choć to nie spółka!!! NIGDY nie umawiajcie się z tym "pracodawcą" na nic na "gębę" Wszystko na piśmie,bo mota,kręci.W życiu takiego oszusta nie spotkałam!!! Wpuszcza na remanent(nie zapraszając pracowników) obcych ludzi a później po prostu nie wypłaca pensji wmawiając,że to na poczet strat!!! Jestem w plecy kilka setek a On nie przejmuje się tym,że po prostu mnie okradł.Nie wiem człowieku jak możesz spać,patrzeć w lustro???
Moje sugestie dla Zajmar Zbigniew Zajma:
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Już za późno! Zresztą nie jestem pierwsza!