ALI-FLIS Jarosław Pradun Łazy
(usunięte przez administratora) który wyciąga zaliczki, porzuca miejsce pracy i zostawia niedokończony plac budowy. Firma bez doświadczenia, niechlujna, prace wykonane źle i w dodatku nie płaci swoim pracownikom. Mało tego posiada na swoim koncie kilka wyroków sądowych za podobne (usunięte przez administratora) Ale uważa, Pan Jarosław Pradun że jest cwany i nie posiada nic, podzielność majątkowa z żoną która mieszka u niego. Sprawa została skierowana do odpowiednich organów i pewnie potrwa ale nie należy przechodzić obojętnie w stosunku do takich ludzi. No i zapomniałem dodać że współpracuje z kolesiem który przedstawia się jako pełnomocnik po porzuceniu budowy. Przysyłają nierealistyczny kosztorys jakoby wykonali więcej pracy niż w umowie i wystawiają wyższy rachunek. Umowa ryczałtowa czyli nie możesz zwiększyć kosztów chyba że były nie przewidziane za które dodatkowo i tak zapłaciłem. Są zorganizowani na poziomie przeciętnym ale to wystarczy aby ludzie ulegli presji czasu, pieniędzy, i straszenia sądem. Godność pełnomocnika to Krystian Pie...kowski który również będzie musiał odpowiedzieć na pytanie dlaczego pomaga oszustowi i czy otrzymuje z tego tytułu korzyści materialne.