UWAGA 3 LATA W SADZIE Z NIMI OSZUSCI JAKICH NIKT NIE WIDZIAŁ...!!!
Proszę o odniesienie się co do tej informacji o niepłaceniu przez firmę. Z tego co się zorientowałam to dalej działają, więc to możliwe, żeby takie coś występowało? Ktoś z obecnie zatrudnionych się odniesie i przybliży warunki jakie obecnie tu mają? jakie są stawki?
Pracowaliśmy w roku 2021r do grudnia nie zostało zapłacone (usunięte przez administratora) mimo tego że otrzymali pieniądze sprawa obecnie w Sądzie. !!! Zapłacą za wszystko i ostrzagam innych .
Faktycznie działają ale nie płacą za usługi innych zwykli (usunięte przez administratora) P. JUSTYNO . SPRAWA TRAFILA DO SĄDU!! Marek mąż Beaty bez żadnych skrupułów kłamie bezczelny człowiek! Uwaga na tego człowieka. !!!!!!
(usunięte przez administratora)nie pląca za wykonane usługi !!! (usunięte przez administratora) tyle powiem !!
Uwaga na tą firmę nie płacą!!! Marek tylko mowi dużo obiecuje i na tym sie kończy!! Oddaj kase wszystkim którym zalegasz !!!
роботодавець не платить тільки аванс і платіж не видно! Остерігайтеся цієї компанії.
Panowie firma nie wyplacalna zalega z wyplatami . UWAGA

Jak się pracuje w Z.U.H.P. Gamma-Serwis Beata Kotuła?
+Zobacz opinie na temat firmy Z.U.H.P. Gamma-Serwis Beata Kotuła tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Z.U.H.P. Gamma-Serwis Beata Kotuła?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!