W odpowiedzi na negatyw Pana Tomasza Łucki z okolic zalewu w Smardzewicach woj. Łódzkie, który to dokonał wszelkich starań, aby zdyskredytować dobre imię firmy i który cieszy się do dnia dzisiejszego z zamontowanej przez Nas pompy ciepła Panasonic T-CAP 12 kW split.
Informuję, że umówieni byliśmy na montaż chłodniczy i elektryczny. Natomiast podłączenia hydrauliczne miał wykonać jego pracownik pod moim nadzorem, ale po wcześniejszym demontażu pieca przez klienta. Jednak pan Tomasz tego pieca nie zdemontował i zażyczył sobie, aby przyjechać i założyć jednostkę zewnętrzną na stojaku i wewnętrzną w miejscu, w którym montaż był uniemożliwiony przez piec. Po tym jak uznałem, że bez demontażu pieca (którego faktycznie używał także w tkacie robienia sobie żartów z naszej firmy) nie jesteśmy w stanie dokończyć jakichkolwiek prac. Wtedy zaczęły się perypetie z panem Tomaszem dzięki którym zdecydowaliśmy się dbając o dobre imię firmy TEMPERATURA na demontaż pieca i wykonanie wszelkich instalacji w tym hydraulicznych(hydraulika i jej podzespoły nie była częścią umowy jak również demontaż pieca)na nasz koszt dokładając do tego sporą sumę pieniędzy. Jeżeli Pan Tomasz do dnia dzisiejszego czuje się dalej pokrzywdzony to bardzo przepraszamy i życzymy wszystkiego dobrego bo to klient był, jest i będzie dla Naszej firmy naprawdę najważniejszy.