również nie polecam tej firmy, firma bierze zlecenia z PFRON czyli usunięcie barier architektonicznych w domu osoby niepełnosprawnej, nie jest to remont całej łazienki tylko część (w skład prac wchodzą: prysznic, położenie kafli, bateria prysznicowa, likwidacja progów, podwieszenie do zasłon prysznicowych oraz montaż uchwytów) do prac wysyłani są pracownicy bez kwalifikacji, bez narzędzi i montują najtańsze sprzęty ( mocowania prysznicowe, baterie), brak wykończenia na rogach kafli, źle zamocowane podwieszenie do baterii prysznicowej całe ruchome, brak wyobraźni i użycia dłuższych i grubszych śrub, sitko ze słuchawki prysznicowej wypada robiąc krzywdę osobie niepełnosprawnej podczas kąpieli, brak wykończenia obrzeży kafli, brak wykończenia i usunięcia barier progowych, odpływ liniowy źle wykonany ponieważ się zatyka woda schodzi powoli, do tego najgorsze cała ściana zewnętrzna łazienki ściąga wodę, grozi to zalaniem sąsiada, do tego doszła podłoga w przedpokoju, która napuchła i niedługo będzie blokować drzwi od łazienki, mało tego Pan Kozubek w tym przypadku wykorzystał niepełnosprawność osoby starszej i naciągnął ją na zapłatę za farbę i malowanie pozostałych ścian w łazience, gdzie jest to wliczone w kosztorys, gdy rodzina interweniowała malowanie było poprawiane, ponieważ pracownik malował bez taśmy malarskiej i zajechał pędzlem o meble łazienkowe, sufit, twierdząc że inaczej nie da się pomalować. Także koszt tego haniebnego partactwa kosztuje ponad 10.000 plus to co uda się temu Panu wyciągnąć jeszcze od osoby niepełnosprawnej. Natomiast Pan architekt , który przeprowadza odbiór przymyka oko na wiele niedociągnięć. A teraz jak Pan Kozubek dostał pieniądze mimo iż jest gwarancja wymiguje się od poprawek, twierdząc że nie ma czasu. Warto i trzeba nagłaśniać takie sytuacje, bo cierpi na tym osoba niepełnosprawna