Super wykonana robota wszystko wykonane tak jak było uzgodnione, jedyny minus to długi czas oczekiwania ale warto było czekać!
Karolina Witaszek
17.11.2021 19:59
Fachowa robota, robione jak do siebie
Beata i Krzysztof
16.11.2021 17:33
Polecam,usługi na najwyższym poziomie ,fachowo,rzetelnie,w przystępnej stabilnej cenie . Pracownicy uprzejmi,serdeczni -super się współpracowało.Pan Adam jest cudowny,prawdziwy profesjonalista - udziela fachowych rad ,dba bardzo o wykonywane prace.Dzięki takim fachowcom projekt staje się realnym spełnieniem .
Świetna, profesjonalna robota. Płytki położone perfekcyjnie, przemiły fachowiec i przemiły właściciel firmy. Super rzetelni, skończyli nawet szybciej niż mieli i cena bardzo uczciwa! Polecam z całego serca.
Klient
16.11.2021 16:12
Gorąco polecam firmę WERBUD Pana Adama Bochenek, remont wykonany na czas, wszystko rzetelnie i dokładnie, nie mam żadnych zastrzeżeń :)
Klient
09.07.2021 22:56
Polecam, firma rzetelna i uczciwa, robota wykonana, żadnych problemów.
Inwestor
14.06.2021 19:17
Masakra prosimy się o dokończenie już ponad rok i lipa ciągle informacja ze... będę jutro jedna wielka ściema
Bez niku
03.07.2021 13:41
Pieniądze zabrane robota nie skończona od pół roku! Prośby nie pomagają. Ciągłe gadanie że na 200 procent będzie i cisza
Adam Bochenek
05.07.2021 09:40
Witam, w odpowiedzi na państwa uwagi chciałem poinformować, że w czasie wykonywania przez moją firmę prac nie było możliwości dokończenia jej, gdyż wcześniej nie była wykonana praca przez inną firmę! Pieniądze które Państwo mi wypłacili (ZA CO ŚLICZNIE DZIĘKUJE) były za wykonaną, uczciwą robotę i zakupiony materiał. Dodatkowe prace były zlecone po dłuższym czasie od skończenia zlecenia, jednak okazało się, że nie jestem w stanie ich wykonać w oczekiwanym przez Państwa terminie. Co do innych prac wykonanych przez moją firmę nie macie Państwo żadnych zastrzeżeń, za co z resztą zapłaciliście mi, więc nie rozumiem skąd negatywna opinia, skoro Państwo dalej chcą ze mną współpracować. Nie wziąłem od Państwa żadnych dodatkowych pieniędzy bez wykonania prac i nie sądziłem, że będę musiał pisać o tym na forum, ale to Państwo są mi dłużni jeszcze pieniądze za materiał.
Zostaw merytoryczną opinię o Usługi Remontowo-Budowlane Werbud Bochenek Adam