Firma OPT SOLUTIONS SP. Z O.O. ul. Stanisława Dubois 54, 93-474 Łódź NIP 7292733166 (usunięte przez administratora) z zapłaceniem faktur za wykonane usługi. Nic nie place . 0. Praca byla wykonana, a jak do rozliczenie to nic nie bedzie. Tak że mam informacje, że ta firma ma problem z zatrudnieniem pracownikami , umowami i ich wynagrodzeniem, gdzie nie mogą dostać niczego. W tym oszustwie biorąm udział Pan Prezes +48602836384 p.stysiak20@gmail.com oraz Kierownika projektu +48 888 010 934 kulik.optsolutions@gmail.com.
Czy w Opt Solutions Przemysław Stysiak są szkolenia zewnętrzne?
Niestety nie sprawdziłam właściciela wcześniej,nie zapłacił mi F.V za noclegi pracowników,nie odbiera tel.
Odradzam! Trzy lata proszenia się o spłacenie kilku faktur . Kontakt ze Stysiakiem jest dramatyczny, jeżeli ktoś upomina się o pieniądze . W końcu oddał kasę, chociaż po sprawach sądowych myśleliśmy, że faktury są spisane na straty . Wiem, że nie byliśmy jedyną firmą potraktowaną tak przez Pana Stysiaka . Jeżeli ktoś jeszcze szuka sposobu na niego, to zostawiam kontakt do osoby, która pomogła nam we wszystkim 573 985 388.

Czy coś się poprawiło u tego pracodawcy? Jak aktualnie wygląda sytuacja z wypłatami ?
Firma krzak zadluzona na setki tysięcy pan prezes lubi sobie zażyć proszek do pieczenia do takiego stopnia ze szczeka lata jak listonosz z awizo po 11 piętrowym bloku kwestia czasu aż pan prezes przywita sie z nowymi współlokatorami na więziennym spacerniaku gdzie znajdzie swojego misiaczka panie prezesie życzymy miłej odsiadki która wkrótce nastąpi
Nie polecam tego pracodawcy. Umowa na czarno, do tego brak pensji po kilka miesięcy. Rotacja pracowników niczym na Marszałkowskiej. Na delegacjach utrzymanie na własną rękę. Co chwila komornik i inni dłużnicy oddzywają się i szukają właściciela, który numery telefonu zmienia jak rękawiczki. Odradzam pracę w tej firmie Krzak.
Nie polecam tego pracodawcy, niewypłacalny, bezwzględny i cwaniaczek. Wypłata wyglądała tak „Tysiąc teraz, reszta za tydzień” ten tydzień często trwał miesiąc. Sam „prezes” ma chyba chorobę dwubiegunową, najpierw mówi, że kogoś zwalnia, po godzinie dzwonił z przeprosinami i tak parę razy w miesiącu się zdarzało. Typ jest bardziej nieuchwytny niż Zodiak. Jak ktoś czegoś potrzebował np. pieniędzy na paliwo albo obejm ślimakowych, albo opasek zaciskowych to musiał sam sobie kupić i prosić się o zwrot kosztów. BHP to dla „pana prezesa” trzy losowe literki z alfabetu. Ziomek się zwolnił z pracy, wypłatę mu całą wypłacał przez pół roku, w ramach „rekompensaty„ kupił mu piwo. Czteropak? Skrzynkę? Dwie? Nie, dał mu jedno piwo, 330 ml i to jeszcze ze sklepu swoich rodziców. Ale i tak ten ziomek jest szczęściarzem bo dostał całość co mu „prezes” wisiał, tego zaszczytu doznali nieliczni. Kiedyś jakiś typek pracował przez tydzień i „jaśnie pan przemek” stwierdził, że w sumie to mu nie zapłaci bo i tak nie miał umowy. Gdy dzwonił do niego któryś z komorników, odbierał i udawał, że nic nie słyszy mówił „halo? Halo? Halo?” i się rozłączał. Serdecznie nie polecam tego pracodawcy, chyba, że ktoś jest uosobieniem Czerwonego Smoka i szuka człowieka dzięki któremu będzie mógł pogłębiać swoją pasję to trafi w punkt. Pozwolę sobie podsumować prezesa jak i całą firmę używając ogólnie przeciętnego skrótu, na który składa się dwudziesta czwarta litera alfabetu łacińskiego, którą graficznie przedstawia się jako "X" oraz czwartą litera alfabetu, którą graficznie przedstawia się jako "D".
witam serdecznie nie polecam pracy w tej firmie, otrzymalem samochod sluzbowy, po zgloszeniu ze chodza w nim robaki dostalem odpowiedz ze jedynym robakiem tutaj jestem ja. z prezesa firmy niesamowity ancymon, ucieka przed spłatą zobowiązań, dodzwonic sie do niego to jak wali nogą o rynne, kierownik magazynu Grzegorz wypowiada się w niezrozumiałym dla białego człowieka języku. współpracownicy niemili, nie szanują powierzonego im sprzętu, wyśmiewają preferencje seksualne. same zlecenia wykonywane bardzo niechlujnie z powodu braku dostępu do narzędzi np młotek lub waga jubilerska. prezes firmy oszczędza na noclegach dla pracowników, do takiego stopnia że zmusza pracowników do spania w namiotach, nie jest w stanie nawet zapewnić odpowiedniej długości śledzi przez co namiot przemieszcza się na wietrze jak pan przemysław unikając komornika. oczywiscie powyższa opinia to moje subiektywne odczucia, nie należy się nimi kierować podczas wyboru pracodawcy(usunięte przez administratora) pozdrawiam.
Właściciel firmy nie reguluje zobowiązań finansowych. Rozdaje wizytówki z nieaktualnym numerem telefonu. Nie odbiera rozmów z telefonu, z którego wcześniej się kontaktował. Podrzuca pracowników do miejsc noclegowych i zostawia ich sobie. Jednym słowem jest osobą nieuczciwą. Absolutnie nie polecam !
Totalny bankrut który nie płaci oferuje dobre stawki bo jest nie wypłacalny
Unika kontaktu, pieniądze wypłacił po wielu przypomnieniach i zgłoszeniu całej sytuacji, nie polecam, omijać szerokim łukiem.
Może znajdzie się osoba aktualnie pracująca, która będzie chciała powiedzieć nam coś o pracy w firmie Opt Solutions Przemysław Stysiak w mieście Łódź? Każda opinia ma znaczenie!
Nie polecam tej pseudo firmy. Nie płaci kasy wogole unika kontaktu dostałem umowę ale jej nie zgłosił do ZUS. Cwaniaczek i (usunięte przez administratora) Absolutnie nie polecam !!
Wypowiedz wyżej została skopiowana z opinii google i wstawiona przez innego użytkownika, przez co nie mogę jej usunąć. Przez taki wybryk jakiejś osoby mogę mieć problemy. Proszę o usunięcie opinii wyżej. Dziękuję
Właściciel nie odpiera telefonu oraz nie opłaca wynajetych pokoi dla pracowników
(usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) nie płaci swoich zobowiązań , zamawia usługę a następnie nie wywiązuje się z płatności, przestrzegam i nie polecam kontaktów z tym delikwentem.