Zdecydowanie nie polecam ! Jako były pracownik potwierdzam, że pracodawca to osoba niekompetentna w kwestii zarządzania ludźmi. Zasady w firmie zmieniają się z dnia na dzień, brak jakiekolwiek logiki i konsekwencji w działaniach. Każe jeździć niesprawnymi samochodami które nie są przystosowane na prawo jazdy katB narażając pracownika na utratę prawa jazdy. Pieniądze nie są wypłacane na czas. Byłem umówiony na wypłatę do 5 dnia każdego miesiąca, z dniem wypłaty dowiedziałem się, ze zasady zmieniają się od dziś i wypłaty bedą do 10 dnia każdego miesiąca. Przed Wielkanocą pracownicy pozostawieni bez wypłat bez wytłumaczenia.
Pracodawca wysyłając na dodatkowe kursy, których koszty deklaruje pokryć, nie podpisujac dodatkowych umów lojalnościowych - żądza zapłaty w momencie zakończenia stosunku pracy. Takiej umowy nie było, w przeciwnym razie gdybym widział o takiej opcji - nie zgodziłbym sie na udział w szkoleniu.
Pracodawca nie wypłacił mi należnych pieniędzy z ostatniego przepracowanego zgodnie z umowa próbna miesiąca. Po zakończeniu umowy, z dniem jej końca 31.05 nie uzyskałem informacji jak dalej przebiegać ma współpraca, nie otrzymałem kolejnej umowy, a upominając sie o należne mi pieniądze - usłyszałem, ze ich nie otrzymam.
Nie widziałem firmy z tak dużą rotacją ludzi. Zatrudniani są ludzie za głodowe stawki, tylko po to by praca była wykonana. Po przepracowanym tygodniu / miesiącu odchodzą
Pracodawca boi sie opinii wystawionych tutaj, co widać po kasowaniu negatywnych komentarzy.
Dodatkowo chcąc zwiększyć prestiż i ocene firmy SAM ocenia wykonana prace na najwyższe noty na Google