ul. gen. Charlesa de Gaulle'a 82 41-800 Zabrze
*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.

Специалист по разделке курицы с опытом
USPI WORK PAWEŁ GWÓŹDŹ SP.K.
11000 - 13000 PLN brutto / miesiąc
Hecker Poland Sp. z o.o.
6500 - 8000 PLN netto / miesiąc
Pracownik Magazynu w Niemczech
Talent Odyssey
15.59 - 15.59 EUR brutto / godzinę
3000 - 3500 EUR brutto / miesiąc
Praca dla ELEKTRYKA w Niemczech!
AGIL personalservice GmbH
14000 - 17000 PLN brutto / miesiąc
Kowal (m/k/x) - Praca za granicą
Flexipersonal Sp. z o.o.
18 - 18 EUR brutto / godzinę
Wywiadu udzielił/aSandra1989
13.06.2023 13:41
Chcemy Cię lepiej poznać. Napisz proszę, jaką historią chcesz się z nami podzielić?
Chcę powiedzieć, że w lombardzie u Arkadiusza Kycia pracowało mi się wspaniale! Oby więcej było takich ludzi, jak ten pracodawca.
Na jakim stanowisku pracowałeś/aś i na czym ono polegało?
Byłam pracownikiem lombardu - zajmowałam się obsługą klienta.
Co było powodem zakończenia współpracy z firmą?
Niestety właściciel musiał zamknąć punkt, w którym pracowałam, z powodu braku klientów.
Jakie są widełki wynagrodzeń na tym stanowisku?
Wszystko było kwestią porozumienia się. Najniższa krajowa oraz premie wchodziły w grę bez problemu. Wszystko było przeprowadzone uczciwie i za to szef zyskał mój szacunek.
Jak długo pracowałeś/aś w tej firmie?
Niestety krótko, ponieważ tylko 3 miesiące.
Czy poleciłbyś/poleciłabyś pracę w tej firmie swojemu przyjacielowi? Uzasadnij swoją odpowiedź
Tak, poleciłabym tę pracę, ponieważ szef był uczciwy wobec pracowników i bardzo dobrze ich traktował - takiego pracodawcy, to ze świecą szukać.
Jakie były możliwości rozwoju na Twoim stanowisku / w Twoim dziale? Z czego to wynikało?
Rozwój był raczej ukierunkowany na poznawanie branżowych stron internetowych. Zapoznawałam się z nimi i uczyłam się na nich pracować. Były to strony znacznie bardziej skomplikowane, niż znane wszystkim serwisy Allegro czy Olx.
Jak wyglądały szkolenia w Twojej firmie? Czy były zaplanowane i jak często się odbywały? Jakich obszarów/ tematyki dotyczyły? W przypadku braku szkoleń, jak myślisz, z czego to wynikało? W jakich obszarach chciałbyś być szkolony i dlaczego?
Miałam szkolenie trwające tydzień i szybko się nauczyłam, co i jak w firmie powinno wyglądać. Prowadzili je bardzo mili ludzie i była to fajna współpraca.
Jak oceniasz atmosferę panującą w firmie? Jak myślisz, z czego to wynikało?
Atmosfera była bardzo miła, rodzinna. Dobrze mi się rozmawiało i dyskutowało na różne tematy z innymi pracownikami. Do tej pory mamy świetny kontakt.
Jak oceniasz warunki i ustalenia z pierwszego dnia pracy względem przestrzegania tych ustaleń przez pracodawcę? Jeżeli pracodawca nie przestrzegał warunków, opisz dokładnie o jakie warunki chodziło i co nie było przestrzegane.
Wszystko było zgodnie z prawem, uczciwie i naprawdę życzę każdemu, żeby szukając pracy trafił na taką firmę, jak ArMi Arkadiusz Kycia.
Dzięki GoWork masz właśnie możliwość zasugerowania swojemu byłemu CEO/ Właścicielowi istotnych zmian. Co byś mu powiedział/a o organizacji i doradził/a co poprawić w firmie?
W tej firmie akurat nie było nic do poprawienia. Wszystko przebiegało naprawdę uczciwie, bardzo się zżyłam z ludźmi, z którymi pracowałam. Życzę każdemu, aby miał tak świetnego, ułożonego i mądrego szefa, jakim jest Arkadiusz, oraz taką szczerą i fantastyczną osobę koło siebie, jaką była dla mnie Mirela, z którą miałam przyjemność pracować. Pozdrawiam ich bardzo ciepło!
30.05.2023 16:55
30.05.2023 12:30