Witam, w związku z tym, że pojawiły się wątpliwości co do niektórych z opinii, jakie były tu wystawiane, to moglibyście jeszcze raz doprecyzować formę umowy dla magazyniera? Ktoś zasugerował ze jej nie ma i nikt już się do tego nie odniósł a mnie w jednej z ofert pokazywała się ta o prace. jak wiec jest z tym ostatecznie? I po jakim czasie można dostać te na nieokreślony?
18.01.2024 21:42
Dzień dobry
Dziękuje za wiadomość, bardzo mi miło ,że Pan pyta i szuka wiartygodnych źródeł informacji. Odnosnie opinii , które dotyczą zatrudnienia na niepełny etat , bądz braku umowy potraktowałabym to w kategori pomówienia
a nie wiarygodnych informacji. Niestety osoba udostepniajaca komentarz nie byla juz na tyle odważna , aby podpisac się z imienia i nazwiska.Szczerze nie wiem czy było,to napisane dla żartu czy zawiści.
Komentarze nie sa w żaden spoób weryfikowane i działa to na zasadzie - papier przyjmie wszystko.
Moja firma istnieje na rynku od 2012 roku , pracowników zatrudniamy od 2016, praca zawsze była na pełny etat , na przestrzeni lat wszyscy pracownicy mieli podpisane umowy o pracę, bądz umowę zlecenie,są to indywidualne sprawy uzgadniane jednostkowo poparte wewnętrznymi decyzjami firmy. Z uwagi na charakter
wykonywanych zajęć praca jest jednozmianowa, od poniedziałku do piątku. Najwięcej dzieje sie w godzinach porannych i wczesno popołudniowych , do momentu przyjadu kurierów po odbiór paczek . W razie pytań pozostaję do dyspozycji .
Joanna Wapińska
06.02.2024 14:42
Dzień dobry
Dziękuję za pytanie , na temat trzeba spojrzeć nieco szerzej . Elementy pracy, które były poruszane to juz efekt końcowy , aby przejśc do tego etapu należy :
-przyjąc dostawy towaru
-rozłożyć towar na magazynie
-rozplanować przestrzeń magazynową
-sprawdzać stany magazynowe
-współpracować z innymi działami
-utrzymywać czystość na stanowisku pracy
Nadgodziny sporadycznie - okres świąteczny.
Górnik
11.09.2022 15:00
Słaba praca, ciężka, nieopłacalna.
Umowa na 1/8 etatu i najniższa krajowa...
Urlop? Zapomnij.
09.01.2024 14:40
Dzień dobry
Informuje ,że zamieszczony komentarz poświadcza nieprawde i został zgłoszony do administratora w celu usunięcia , oraz działania na szkode firmy. Przedstawiane oferty zawsze są na pełen etat z poszanowaniem wszelkich praw pracowniczych . To skandal ,że brak tu jakielkolwiek weryfikacji odnosnie osób udzieljacych się na temat firm ,
18.01.2024 21:35
Dzień dobry
Dziekuje za wiadomość , proszę o przybliżenie tematu odnosnie elastyczności , chętnie skorzystamy ze świeżego spojrzenia na temat elastycznego zatrudnienia, choć w naszej branży musimy trzymac sie konkretnych procedur. Priorytet to paczki dostarczone jak najszybciej do klienta , starannie przygotowane i spakowane ,o danej godzinie muszą czekac na odbiór przez poszczególnych kurierów.
Hanna
02.03.2023 07:34
Orientujecie się, jak często szukają magazynierów? Są rotacje na tym stanowisku? Znalazłam stare ogłoszenie sprzed kilku miesięcy i tam napisane było, że praca jednozmianowa od poniedziałku do piątku, co bardzo by mi odpowiadało... Tylko wiecie może jeszcze w jakich godzinach? I czy kobieta też miałaby szansę się dostać? I od czego zależy, czy się ma umowę o pracę, czy zleceniówkę?