"Byłam na rozmowie rekrutacyjnej i przebiegła ona w bardzo miłej atmosferze. Rekruter był profesjonalny, uprzejmy i rzeczowy, dzięki czemu rozmowa była przyjemna i bez stresu. Pytania były konkretne, a cały proces dobrze zorganizowany. Dodatkowo otrzymałam super wskazówki dojazdu, co bardzo ułatwiło mi dotarcie na miejsce. Niezależnie od wyniku, cieszę się, że mogłam wziąć udział w tej rekrutacji. Bardzo pozytywne doświadczenie!"
Piotr K
11.03.2025 18:19
Szybko i na temat - jestem szczery więc mimo że tylko byłem na rozmowie o pracę. Ten mały czas jest ok . Zwykła rozmowa jakich w tym tygodniu mam jeszcze wiele zaplanowanych. Na tym etapie nie bać się - zwykła firma - zajrzałem tu zaciekawiony komentarzem pana demoklesa poniżej - ciekawe ;D ale w mojego doświadczenia wszytko normalnie .
ANkA KaNdyDaTkA
09.03.2025 17:38
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej i muszę przyznać, że zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Profesjonalne, ale jednocześnie luźne podejście – bez zbędnego stresu, w przyjaznej atmosferze. Zadawane pytania były konkretne i merytoryczne, a rekruterzy otwarci i zaangażowani. Czułam, że naprawdę chcą poznać mnie jako osobę, a nie tylko 'odhaczyć' kolejną rozmowę. Jeszcze nie wiem, czy dostanę tę pracę, ale niezależnie od wyniku – cieszę się, że miałam okazję wziąć udział w tym procesie. Świetna firma i bardzo pozytywne doświadczenie!
Parę lat przepracowanych w reklamie mam - kto zna branżę, wie jak jest ;) Tutaj super warunki, szef spoko, widać, że dobra atmosfera w firmie. Do wyboru rodzaj umowy, mi to pasuje, zdziwiły mnie pozytywnie zaproponowane stawki dla osób z doświadczeniem. Nie obrażę się, jak będę tutaj pracować ;)
Derkamos
04.03.2025 21:37
Rozmowa rekrutacyjna odbyła się w śmiesznych warunkach. Najważniejsza rzeczą były mało istotne kwestie, wulgaryzmy i lekceważąca postawa była widoczna po wejściu do firmy.
Stracony czas oraz ,,wybitne" zachowanie rekrutera, który nawet nie potrafił się przedstawić, rozłożyło mnie na kolana. Nie wiem po co ta firma szuka pracowników ???? chyba dla sportu.
Rekruter
05.03.2025 09:02
Jak zgaduję – po dacie i godzinie mamy przyjemność z Panią A.
Po pierwsze, w dobrym tonie jest przychodzenie na umówioną rozmowę o czasie, a nie 20 minut wcześniej, wchodząc innemu kandydatowi w pół zdania do biura i oznajmiając, że przyszła Pani na rozmowę. Tak, poprosiłem Panią o poczekanie, ponieważ byliśmy umówieni na 11:00, a nie – jak Pani przybyła – na 10:38.
Po drugie, gdy weszła Pani do biura, podałem rękę i przedstawiłem się z imienia i nazwiska.
Po trzecie, nie wiem, w jakich okolicznościach miałyby paść wulgaryzmy podczas naszej rozmowy, która była krótka i trwała około 5-7 minut. Dlaczego tak krótko? Ponieważ Pani CV zawierało jedynie wykształcenie – nie ma Pani żadnego doświadczenia zawodowego, więc nie było za bardzo o co pytać.
W Pani CV zabrakło tak podstawowych informacji jak wiek czy miasto zamieszkania, więc aby od czegoś rozpocząć rozmowę, zapytałem o Pani wiek. Odpowiedziała Pani, że celowo go nie podaje i nie powinienem o niego pytać. Dodajmy, że ma Pani 26 lat – jak się później okazało. Gdy zapytałem, dlaczego nie chce Pani podać swojego wieku, usłyszałem, że to dane wrażliwe i że w internecie są ludzie, którzy mogliby je wykorzystać. Nie poddając się, zapytałem o miasto, z którego Pani przyjechała – spotkałem się z podobną reakcją.
Jak widać po tym wpisie, jest Pani osobą problematyczną, i słusznie powiedziałem szczerze, że nie ma między nami „chemii” i szkoda, abyśmy wspólnie marnowali nasz cenny czas – zarówno Pani, jak i mój.
Niestety, to Pani stara się o pracę, ale nie dostanie jej Pani tam, gdzie sobie wybierze. Rozumiem, że to Pani pierwsza rozmowa o pracę w życiu, ponieważ nie pracowała Pani dorywczo podczas studiów.
Chyba wszystko zostało powiedziane z mojej strony. W wielkim skrócie – jest Pani obrażona, że nie dostała Pani pracy. Rozumiem, to przykre.
Mimo wszystko życzę miłego dnia i owocnych poszukiwań pracy.
Adam sosnowiec
19.02.2024 15:03
Dla mnie wszytko ok. Niema co wymyślać. Tak jak mówią na miejscu tak jest serio. Trochę problem po 8 rano z parkowanie ale jak się je w pracy 10 min wcześniej to się da
01.08.2023 10:05
Jakie są warunki zatrudnienia w PDF Group Marzena Mieczyńska-Krasulak?
Bartek
01.08.2023 10:48
Zwykłe, jak chyba wszędzie , umowa o pracę po okresie próbnym, nie wiem co można powiedzieć więcej, Zadałeś / zadałaś bardz ogólne pytanie.
Adam sosnowiec
19.02.2024 15:01
Bez zmian. Umowa o pracę lub umowa zlecenie , w zależności od tego jak chcesz pracować
Sebastian , Pracujący tymczaso
19.02.2024 12:49
Szybko klarownie i na temat ,Pracowałem przez 6 miesięcy gdy utraciłem możliwość pracy w moim stałym miejscy pracy z powodów osobistych, konflikt interesów na tle osobistym.
Poszedłem na 6 miesięcy do PDF z jasnym komunikatem że jestem na pół roku.
Nie było problemu z tym , praca fajna i ciekawa , uczciwe systemy rozliczania się i czasu pracy. Jednak trzeba po prostu robić to sumiennie , bo jest to wychwycone , jesli coś zaczyna być nie tak .
Ogólnie polecam ! Czasem miałem problemy z dogadaniem się z jednym pracownikiem z zespołu, ale wiadomo, nie każdy musi każdego lubić ;-)
ona zadowolona
17.10.2022 11:44
Bardzo polecam. Pracuję dłuższy czas i nie mam na co narzekać. Wynagrodzenie adekwantne do włożonej pracy, atmosfera luźna, przyjemna i pomocna ekipa. Nie ma presji , zawsze można się dogadać. Osobiście bardzo polecam.
07.05.2021 20:30
Stanowczo nie polecam. Śmieci same wychodzą przez próg, nikt tam nie sprząta. Samochody nadają się na wrack race a nie jako służbowe. Nic nie ma swojego miejsca a później nerwy gdzie to jest. Umowy to kpina. Albo zlecenie albo pół etatu a pracujesz po 10-12 godzin. Za nadgodziny megabonus - 2 zł do stawki podstawowej. Tak, dwa złote. Przecież to jest śmiech na sali "foliowy królu".
Władi
05.02.2020 13:12
Pracowałem w kilku firmach reklamowych gdzie było średnio, w PDF to miejsce w którym usłyszysz gdzie, kiedy i za ile. Dla mnie bomba wszystko jasne i pieniądze na czas.
Zostaw merytoryczną opinię o PDF Group Marzena Mieczyńska-Krasulak