siemka, szukam dla siebie jakiejś piekarni/cukierni w Ksawerowie, w kontekście pracy rzecz jasna. O co chodzi z tym urlopem, o którym poprzednik kiedyś pisał? Faktycznie mieliście jakieś problemy w tym zakresie? Do tego jak od strony czystości w tym roku praca wygląda, kto jest odpowiedzialny za porządki i jakie są stawki obecnie?
Hej O pracowałem tam 2008-2010 teraz nie wiem jak jest , czasami tam było Ok ale nie szanowali piekarzy wiec wyjechałem za granice i jestem do dziś , tak za te 2 lata wykorzystałem 2 tyg urlopu a resztę miał mi wypłacić ale tego nie zrobił , a jak zadzwoniłem do niego to był zdziwiony o jaki urlop mi chodzi , byłem młody i głupi hehe. Jesli chodzi o kwas to wszystko tak jak pisałem na prochu i dużo polepszaczy , ogolnie jesli szukają to zycze powodzenia Grzegorz w porzadku ale jego żona to wiesz …..!
No a umowę tam ci dali w ogóle jakąś? Ja spróbować mogę, ale żebym miała jakieś potwierdzenie tej pracy w razie czego. I jak dają to czy od razu, już od pierwszego dnia? Jest jakiś okres próbny?
Umowę dali mi wtedy na najniższa krajowa , ale musiałem czekać 6 miesiecy na umowę o prace , a teraz nie wiem jak jest
Witam, widziałam w sieci informację, że drugim adresem działalności jest Paderewskiego w Łodzi, prawda? I jak tam w sklepie się pracuje? Wypieki z tego co widziałam również się robi. Interesują mnie kwestie zarobkowe oraz pozostała cześć warunków zatrudnienia. Jaki zespół się zatrudnia? Była także opinia o niepłaceniu za urlop, na jakiej umowie kiedyś pracowano?
Pracowałem tam smród bród szef taki cwaniaczek nie płaci za urlop. Chleb robi na sztucznym kwasie z proszku uważajcie