Nie polecam tej Pani, ani jako pracodawcy, ani jako księgowej. Czy to praktyka, czy staż, czy praca w tym biurze związana jest z akceptacją problemów emocjonalnych szefowej, która zawsze na innych zwala swoją niekompetencję. W mniemaniu Pani Kasi, jej pracownicy muszą ukrywać jej błędy i przerzucać odpowiedzialność nawet na klientów aby opinia biura pozostawała czysta. Która pracownica nie będzie siedziała cicho w tematach kombinacji to nie może liczyć na spokojną pracę, bo jak szefowa mówi „uważajcie - bo jej nie można ufać”. Szefowa zamiast uczenia pracowników właściwego prowadzenia rachunkowości zajmuje się plotkowaniem o znajomych i klientach i tak całymi dniami. Niskie wynagrodzenie i brak stabilnej umowy musi być oczywistością, bo przecież „pracownicy muszą być cały czas przez nią uczeni” i nie pracowali tylko plotkowali. Jako była pracownica ostrzegam też klientów przed brakiem umów prowadzenia usług Pani Kasi, która bardziej donosi na klientów do US niż prowadzi im profesjonalne usługi.