Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski

Nowe

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 36 ocen.

Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski
2 36 6 1

Opinie o Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Taka sabie pracownica

Praca na stacji olkop to prawdziwe wzywanie praca w temperaturze 30 pare stopni bo właściciel od siedmiu lat nie potrafi naprawić klimatyzacji to telefony o 23 że coś mu się nie podoba to nie poszanowanie pracownika absolutnie we wszystkim brak socjalu podstawowych praw pracownika a tylko same obowiązki nie polecam stanowczo

anonymous
@Kinga 10.08.2018 10:16

Zaangazowanie? To sa zarty? Pyt.typu: ile ku...zarobilas Odp.tyle i tyle(wg mnie ladnie) A co ty ku..na siebie zarobilas Daj mi ku..nalewaka A ty wez miotle i jedziesz nieudaczniku To byla rozmowa z nim. I kto pracowal na stacji ten wie. Ciesze sie ze mam inna prace i szefa, ale uraz pozostal

heniek

Ten właściciel w jakiś sposób doszedł do tych dużych pieniędzy. Jeśli go do tej pory nie zamknęli to chyba wszystko co tu piszecie to wielka bzdura. Wszędzie trzeba pracować. Większość komentarzy jest od tej samej osoby. Negatywne komentarze to nikły promil w stosunku do ilości zatrudnionych tam ludzi. Jest jednak jedna prawda: Właściciel boi się jak ognia zatrudniać ludzi którzy potrafią myśleć, są kreatywni i mają doświadczenie i coś do powiedzenia. Oni są jego prawdziwym zagrożeniem i boi się ich dominacji. Pozdrawiam p.Właściciela

anonymous
@heniek 06.05.2016 16:07

Zgadzam sie. Tacy ludzie juz by sie postarali zeby siedzial..

tasior

Gabrych ty świnio czy Ty sie Boga nie boisz zobacz ile masz lat ..niebieskie tabletki nie daja niesmiertelnosci

Mika
@bolek 06.07.2018 12:33

Na większości stacji Olkop sa ajenci, to oni zatrudniają pracowników. Oni wypłacają im wynagrodzenie. A po drugie pracownik godzi się na taka ilość godzin? Wątpię.

Bogna

Prawda jest taka, że idealnych firm nie ma ale wystarczy dobrze pracować i z całą pewnością nie trzeba będzie narzekać!!

Aga

Dobry wieczór! Właśnie odbyłam nieciekawą wycieczke na Państwa stacje benzynowa w miejscowości Aleksandrów Kujawski przy ulicy Przemysłowej. Dlaczego??? Ponieważ będąc tam o godzinie 23.58 otrzymałam informację od pana, który przypuszczam, że nie jest nawet pracownikiem stacji ( był w prywatnym stroju) ,że stacja benzynowa jest czynna do 24.00. Po moim zdziwieniu,że jest godzina 23:58 pan użył obelżywego gestu ręką , aby sobie poszła. W tym samym czasie pani, która stał za kasą poinformowała mnie , że skoro jest napędzany , stacjonarny acztnaa do 24:00 ona i tak robi raporty kasowe o 23:50 i absolutnie nie obsłuży mnie. Dla mnie jest to sytuacja karygodna, niespotykaną i bardzo lekceważaca i krzywdząca. Moje pytanie - po co państwo mają informację na drzwiach,że stacja benzynowa jest czynna do 24:00 skoro pracowni twierdzi,że jest to kłamstwo, skoro pracownik czyli ta pani w firmowym stroju twierdzi,że mnie nie obsłuży jako klienta. Kolejne moje pytanie kim był ten pan , który wykonał ten obraźliwy ruch ręką????? Czy to jest nagminna praktyka na państwa stacjach benzynowych, gdzyz wolę poinformowac o tym wszystkich moich znajomych , którzy mają to nieszczęście korzystać z państwa usług. O odpowiedź mailową proszana adres agakubiak11@wp.pl Z poważaniem, Agnieszka Berger

Melka
@Aga 20.07.2018 00:24

Ja tez często zaglądam tam wieczorem i zawsze jestem bardzo dobrze obsłużona może trzeba umieć się zachować

Pedro

Konkurencja inspiruje niektórych do pisania?

ania

Dlaczego?

bolek
@ania 19.02.2017 15:25

tak jest w umowie zlecenie

Stefan

Jaka macie atmosferę w pracy? Jaką umowę dostaje się na starcie?

anonymous

Prawda jest taka że to jest (usunięte przez administratora) :) głupie kary po 500 - 1000 zł za brak papieru w toalecie no żal .. za 240 godzin 1500 zł jak dla murzyna . i jeszcze twierdzi że pracownicy go okradają :D bardzo polecam pracę w -Hurtownia Olejów i Paliw OLKOP Gabriel Kropkowski dorobisz się garba i wizyty u psychologa :)

Karolina

@Sysia.misia, bardzo cenna informacja. Czy sama zgłosiłaś swoją kandydaturę do firmy w ten sposób? A może jesteś jej pracownikiem i możesz wypowiedzieć się na temat procesu rekrutacji w tym miejscu? Twoja opinia będzie bardzo istotna dla użytkowników forum.

Wiki

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Sysia.misia
@Wiki 20.05.2018 10:49

Firma cały czas potrzebuje pracowników. Wystarczy tylko zanieść cv do kierowników stacji

Karolina

Czy ktoś ostatnio aplikował do Hurtowni Paliw Olkop i może podzielić się informacjami na temat rozmowy kwalifikacyjnej? @storck, możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Co konkretnie masz na myśli? Sytuacje o których piszesz nie powinny mieć miejsca w żadnej pracy. Wypowiadasz się na temat Hurtowni Paliw Olkop? Jesteś obecnie pracownikiem tej firmy?

storck

Chcesz pracować za najniższą krajową 240 godz.? Chcesz płacić za przeterminowany towar? Chcesz by poniżał cię szef? Chcesz nie mieć urlopu? Chcesz być nazywany/a/ (usunięte przez administratora) Chcesz? Ta praca czeka na Ciebie!!!

Karolina

@Ja, mógłbyś doprecyzować swoją odpowiedź? Co dokładnie chciałeś przekazać nam za pośrednictwem Twojego komentarza? Każda merytoryczna opinia jest bardzo istotna dla osób zainteresowanych pracą w firmie, pod warunkiem, że jest dla nich zrozumiała. Podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami.

pablo

Prawda jak zwykle leży pośrodku. Nie podchodziłbym do tego aż tak emocjonalnie. Fakt, że facet jest nerwowy ale kto dzisiaj nie jest? Takie czasy. Czasami nerwy mu puszczą bardziej niż zwykle i wtedy jest nieprzyjemnie. Jest typem choleryka. Pokrzyczy i za chwilę jest OK. Ale to jeszcze nie koniec świata. Przecież przymusu nie ma. Nikt nie każe pracować w Olkopie. Co do opini o tym, że są tam ludzie , którzy donoszą. Pokażcie mi chociaż jedną firmę gdzie takich ludzi nie ma. Oni są wszędzie. Ale przecież na to też jest proste rozwiązanie. Nie gadać za dużo o tym co nam się nie podoba, nie komentować, robić swoje jak najlepiej. Ja tak postępowałem. Było OK. Dopiero jak moje emocje wzięły górę i podzieliłem się swoimi przemyśleniami z kilkoma osobami , to właściwie był mój początek końca. Pretensje mam tylko do siebie ,że nie trzymałem gęby na kłódkę. Bo pracę miałem naprawdę fajną, dobrze płatną. A prawda jest taka ,że nie ma idealnych pracodawców tak samo jak nie ma idealnych pracowników. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. Olkop to duża firma i ogarnięcie tego wymaga dyscypliny od wszystkich. Z perspektywy kilku lat jakie minęły od mojego rozstania z firmą to gdybym miał jeszcze raz podjąć pracę w Olkopie to zrobiłbym to. Pozdrawiam cały Olkop, jego zwolenników jak i przeciwników.

Ja
@pablo 17.09.2017 18:05

Skoro wytrzymałeś tam tak długo to wiadomo co robiłeś

Karolina

@Wiki, na stronie internetowej firmy Olkop Hurtownia Paliw znalazłam informacje odnośnie aktualnej oferty pracy. Zainteresowanych użytkowników odsyłam do strony: http://paliwaolkop.pl/content/10-praca. Czy jesteś zainteresowana aplikowaniem do Olkop Hurtownia Paliw? @anonymous, czy mógłbyś podzielić się z nami informacjami na temat możliwości rozwoju? Czy firma organizuje szkolenia lub/i kursy dla pracowników?

Ja
@Karolina 25.05.2018 14:40

Szkolenia ? Rozwój? ha ha ha

Karolina

@Leon - aktualne oferty pracy możesz znaleźć na stronie internetowej firmy: http://paliwaolkop.pl/content/10-praca, natomiast opinię o rozmowie kwalifikacyjnej tutaj: https://www.gowork.pl/olkop-hurtownia-paliw-gabriel-kropkowski,910513/rozmowy-kwalifikacyjne. @Rik - możesz napisać co było powodem Twojego odejścia? @Nick, @anonymous - Udało wam się czegoś dowiedzieć odnośnie tej pracy? A może już próbowaliście aplikować i możecie dać znać jak wygląda proces rekrutacji?

Ja
@Karolina 27.03.2018 10:25

Odradzam

anonymous

W Cierplycach jest nowy właściciel. W końcu jest normalnie: bez mobbingu, tych telefonów i wyzywania. Szefostwo na wysokim poziomie kulturalnym, którzy odnoszą się z szacunkiem do pracowników-TOTALNE PRZECIWIEŃSTWO... Normalna umowa na etat 168 h (zamiast 240h) i i dobra pensja. W końcu można żyć i pracować. Pozdrawiam resztę pracowników, może i do Was się szczęście kiedyś uśmiechnie.

Nick

Też jestem ciekawy jak wygląda praca w księgowości w Olkop.

anonymous

jak wygląda praca w księgowości w Kowalewie.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski?

Tomek

Nie martw się o rekrutację. Wszędzie wygląda podobnie. Zastanów się,czy chcesz pracować z marylą, zbigniewem, czy paulą? To ludzie bez honoru i pomysłu na życie.Donosicielstwo i kopanie dołków pod innymi to ich domena, gdyż tylko to potrafią. Dobrze przemyśl swoją decyzję.

Leon

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jak przebiega rekrutacja?

Prawda!

Prawda! 06.11.2017 23:35 Brawo Pablo! Lepiej tego nie mogłeś ująć. Szef nerwowy, to prawda, ale potrafi być w porządku, trzeba tylko z Nim rozmawiać, a potrafi wysłuchać i pomóc. A co do Twoich emocji, które wzięły górę i sprawa się posypała, to Cię dobrze rozumiem. Ciekawe, przy kim się wypowiedziałeś? Przy Zbigniewie, Maryli, czy Pauli? To donosiciele nr 1!!! Oni są gotowi donieść nawet na siebie, żeby zabłysnąć u szefa. Ciągle knują i podkręcają szefa na kierowców. Może dlatego , żeby odwrócić uwagę od siebie? A tu szef miałby co sprawdzać. Pewnie by się rozczarował ich lojalnością. pomocna (0) odpowiedz

Prawda!

Brawo Pablo! Lepiej tego nie mogłeś ująć. Szef nerwowy, to prawda, ale potrafi być w porządku, trzeba tylko z Nim rozmawiać, a potrafi wysłuchać i pomóc. A co do Twoich emocji, które wzięły górę i sprawa się posypała, to Cię dobrze rozumiem. Ciekawe, przy kim się wypowiedziałeś? Przy (usunięte przez administratora), Maryli, czy Pauli? To donosiciele nr 1!!! Oni są gotowi donieść nawet na siebie, żeby zabłysnąć u szefa. Ciągle knują i podkręcają szefa na kierowców. Może dlatego , żeby odwrócić uwagę od siebie? A tu szef miałby co sprawdzać. Pewnie by się rozczarował ich lojalnością.

Rnnm

Zgadzam się z przedmówcami, że największym problemem w tej firmie są donosiciele. Te (usunięte przez administratora) nie mają nic do zaoferowania, tylko kablują. To ludzie bez kręgosłupa moralnego. A może pora pogonić towarzystwo. Niech zobaczą jak wygląda normalna praca. No, ale gdzie oni pójdą? Takich to nikt nie zatrudni, bo niby w jakim charakterze? Gdyby mieli trochę honoru, to sami by odeszli, ale potrafią tylko suścić głowę , gdy dostają OPR i udają że nic się nie stało. Żenada. Jak dzieci.

Karolina

@Rick - skąd taka opinia? Czy mógłbyś opisać warunki zatrudnienia w Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski? Na stronie www, w zakładce "Praca" pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Kasjera - warto aplikować? Merytoryczna odpowiedź pomoże forumowiczom, którzy szukają informacji o potencjalnym pracodawcy.

Jacek
@Karolina 21.07.2017 13:56

Praca nie gorsza, niż inne... na pewno lepsza niż w Biedronce czy Tesco. Na każdej stacji jest kierownik i to on tak naprawdę tworzy atmosferę. Wynagrodzenie 1.800,- - 2,000,- netto no ale w dzisiejszych czasach już ludzie zapomniały jak się pracuje za najniższą krajową i po trzy miesiące nie dostaje wynagrodzenia... za 1.500,- 1.600,- bez wykształcenia nalewać paliwo to nie dla nas ...

Kasia

Tak naprawdę samo nic nie przychodzi, trzeba naprawdę się napracować żeby coś w życiu osiągnąć. Jeżeli ktoś chce pracować i stara się to właściciel takie osoby docenia. Wystarczy wymagać trochę od siebie i być lojalnym pracownikiem.

LOL
@Kasia 28.06.2017 16:42

Przestań bredzić,przestań!!!!Sama nie wierzysz w to co piszesz!!!Ale jaka matka taka córka........

Rik

W tej firmie przepracowalem juz trochę,w końcu powiedzialem dość. Zaczynam oddychac......

AnAn

Pracowałam tam i mam trochę inne odczucia co do tej firmy. Właściciel jak i kierownicy byli bardzo mili i nigdy nie miałem z ich strony żadnych nieprzyjemności. Dlaczego więc odeszłam z tej firmy? Powodem byli ludzie z którymi przyszło mi pracować. Ciągłe donoszenie na siebie było niemal codziennością. Nie wiem czy powodem takich zachowań był strach( eliminacja konkurencji w pracy), czy też było to jakoś nagradzane, a może to po prostu mentalność ludzi z tego regionu?

Zostaw opinię o Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski - Nowe

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski