Dzien dobry, stanowczo odradzam korzystanie z tej firmy oraz dla przyszlych pracowników, pracy w tej firmie. Pan Maciej Morawski jest malo profesjonalny. Zatrudniając nowych pracowników zachęca wysokimi stawkami, niestety nie dajcie sie "zrobić w balona", bo po miesiacu czasu, gdy zrobicie jakiś błąd badz nawet go nie zrobicie on Wam to wmówi, ze jest i obniży stawke. Wykorzystuje swoich pracowników na każdym kroku. Wysyła swoich pracowników po narzedzia pracy jakimi są materiały budowlane do sklepów. Nie wiem czy nie posiada samochodu czy po prostu dla swojej wygody, ale w ten sposób nie dajcie się wykorzystywac jako nowi pracownicy. Jest mało słownym człowiekiem jesli chodzi o urlopy i wypowiedzenia swoich pracowników. Rozwiązując umowę z pracownikami robi wszystko by zaoszczędzić u siebie w portfelu. Dodam jeszcze skromnie, ze rozwiązuje umowy pracy przez sms w sposób wulgarny i niekompetentny. Mam na dowód pewnego smsa od tego pracodawcy, swiadczy on o mobbingu. Kończąc pracę z ta firmą (jednoosobowa) radzę Wam, aby najpierw dobrze przeczytac rozwiazanie umowy, bo ten "człowiek" nie jest godny zaufania. Panie Morawski zapamiętaj sobie, ze karma wraca.