Opinie o Law Art Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Kępka w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz obecnych pracowników o firmie Law Art Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Kępka. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do pracy w firmie Law Art Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Kępka o rekrutacji.

Branże: Kancelarie prawne i doradcy prawni
Kancelarie prawne i doradcy prawni Warszawa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Law Art Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Kępka w Warszawa

baner wywiady
Anna Nowy wpis

Pani Mecenas prowadziła moja sprawę rozwodową. Pani mecenas służyła mi wsparciem na każdym etapie sprawy. Doskonała prawniczka, do tego cierpliwie potrafiła wyjaśnić jakie kroki prawne w sprawie rozwodowej będą w moim położeniu najkorzystniejsze. Dobrze trafiłam i polecam.

Jerzy Przedsiębiorca

Miałem u Pani adwokat dwie sprawy, jedną o wypadek jakiemu uległem i drugą sprawę ze spółdzielnią mieszkaniową o nienależnie pobrane nadpłaty czynszu. Obie sprawy wygrałem – i to jest konkret. Jestem człowiekiem nauk ścisłych i dla mnie liczy się konkret. Obecnie procesuję się z bankiem, także we współpracy z panią Mecenas. W dodatku Pani adwokat łączy pracowitość charakterystyczną dla kobiet z logicznym myśleniem cechującym mężczyzn, co jest raczej rzadko spotykaną koincydencją. Cenię współpracę z Panią Mecenas. Polecam tego prawnika.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Law Art Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Kępka - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Law Art Kancelaria Adwokacka Adwokat Katarzyna Kępka
5/5 Na podstawie 2 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Biała 4
    00-895 Warszawa
  • NIP: 9481979679 REGON: 147068030
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)