Mimo, że mój czas w Pablo dobiegł końca(czas pokierować życie w troszkę innym kierunku), to ostanie minuty tam to łzy w oczach. Pracowałam w Pablo ponad rok i to była jedna z piękniejszych przygód w moim życiu. Klimat i chęci do pracy tworzą inni ludzie- tak było tutaj. Wspaniałe przyjaźnie, wspieranie się nawzajem, pomoc w codziennych pracowniczych czynnościach. Jak to gastro- obowiązków jest dużo, ale dzięki odpowiedniemu zorganizowaniu tego wszystkiego przez Szefa i jego syna, wszystko funkcjonuje jak należy. Potrzebujesz dnia wolnego? Lekarz? Ważne rodzinne wydarzenie? Szkoła? Nie szkodzi, wszystko jest respektowane i uwzględniane w grafiku. Bardzo popularny system 2/2 sprawdza się tu bardzo dobrze- 2 dni pracy, 2 dni wolnego. Jeśli chodzi o samą płacę(bo to pewnie najbardzej wszystkich interesuje), im bardziej się starasz i Ci zależy tym bardziej Szefostwo to docenia(widzisz to przy wypłatach :) ). Za swoje starania otrzymywałam bardzo adekwatną pensję. Wypłaty zawsze na czas (czasem nawet zdarzało się szybciej niż spodziewany termin). Jakiekolwiek zastrzeżenia co do systemu pracy, samego miejsca i innych pracowników możesz śmiało zgłosić Szefowi- postara się zawsze znaleźć rozwiązanie, porozmawia na spokojnie, na luzie, jest naprawę wyrozumiałym człowiekiem. Jeśli nie planujesz w pracy „przezimować”, „przekitrać się” tylko naprawdę będzie Ci zależało, możesz naprawdę przeżyć super czas będąc jednym z członków załogi Pablo. Będę tęsknić za ekipą, moimi stałymi gośćmi, za klimatem. Pozdrawiam Była, bardzo zadowolona pracownica M. :)
A to bardzo ciekawa opinia. Czyżby przemiana szefa? Zaczął doceniać pracowników ? Bo ja pracując tam jakiś czas temu tyle dobrego nie mogłabym powiedzieć o samym szefie i jego podejściu do pracowników.
Mimo, że mój czas w Pablo dobiegł końca(czas pokierować życie w troszkę innym kierunku), to ostanie minuty tam to łzy w oczach. Pracowałam w Pablo ponad rok i to była jedna z piękniejszych przygód w moim życiu. Klimat i chęci do pracy tworzą inni ludzie- tak było tutaj. Wspaniałe przyjaźnie, wspieranie się nawzajem, pomoc w codziennych pracowniczych czynnościach. Jak to gastro- obowiązków jest dużo, ale dzięki odpowiedniemu zorganizowaniu tego wszystkiego przez Szefa i jego syna, wszystko funkcjonuje jak należy. Potrzebujesz dnia wolnego? Lekarz? Ważne rodzinne wydarzenie? Szkoła? Nie szkodzi, wszystko jest respektowane i uwzględniane w grafiku. Bardzo popularny system 2/2 sprawdza się tu bardzo dobrze- 2 dni pracy, 2 dni wolnego. Jeśli chodzi o samą płacę(bo to pewnie najbardzej wszystkich interesuje), im bardziej się starasz i Ci zależy tym bardziej Szefostwo to docenia(widzisz to przy wypłatach :) ). Za swoje starania otrzymywałam bardzo adekwatną pensję. Wypłaty zawsze na czas (czasem nawet zdarzało się szybciej niż spodziewany termin). Jakiekolwiek zastrzeżenia co do systemu pracy, samego miejsca i innych pracowników możesz śmiało zgłosić Szefowi- postara się zawsze znaleźć rozwiązanie, porozmawia na spokojnie, na luzie, jest naprawę wyrozumiałym człowiekiem. Jeśli nie planujesz w pracy „przezimować”, „przekitrać się” tylko naprawdę będzie Ci zależało, możesz naprawdę przeżyć super czas będąc jednym z członków załogi Pablo. Będę tęsknić za ekipą, moimi stałymi gośćmi, za klimatem. Pozdrawiam Była, bardzo zadowolona pracownica M. :)
A to bardzo ciekawa opinia. Czyżby przemiana szefa? Zaczął doceniać pracowników ? Bo ja pracując tam jakiś czas temu tyle dobrego nie mogłabym powiedzieć o samym szefie i jego podejściu do pracowników.
Czy w Pizzeria Pablo Paweł Kołodziejski poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?
Bardzo jestem zawiedziona. oczekiwanie na zamówienie 1,5 godziny. Dzieci dostały zimne Frytki ,które były niejadalne, gumowe.. Knysza jakaś porażka . Bułka tak miękka,że przy otwieraniu wszystko się rozwaliło. napisałam do państwa lecz w odpowiedzi dostałam ,że miękka bułka to zjawisko naturalne.. Ludzie wiem jak wygląda bułka ,która dostarczona jest na czas a taka co jeździ z kierowcą po mieście godzinę.. ! wydane 60 zł wylądowało w koszu ..
Oczekiwanie na zamówienie 1,5 godziny.Dzieci dostały zimne Frytki które były niezjadliwe.
Nie polecam. Dziś zamówiłem kebaby przyjechały zimne praktycznie kilka kawałków mięsa za to surówki było pełno. To jakiś żart. Zadzwoniłam to pani powiedziała cytuje. Ale troszkę mięsa było. Kpina totalna.
Jak ten lokal to jeden wielki żart, jak można tam w ogóle jeść, ostatnim razem dostałem jakąś pasze jak dla prosiaków, wszystko rozwalone, pizza spalona, składniki pływające a frytki to z tego opakowania wypadały do reklamówki, nie polecam okropne jedzenie
(usunięte przez administratora) nie polecam jak wszystko w chelmzy jest (usunięte przez administratora) ludzie robią tu wszystko na (usunięte przez administratora) zeby bylo
Ej a umiesz pisać bardziej kulturalnie i konstruktywnie? Bo wtedy może dałoby się całość zrozumieć bez tej ukrytej nieodpowiedniej treści? ;) Ludzie robią wszystko tutaj jak?
Widzę, że jedynym minusem pracy w tym miejscu jest praca w weekendy. Czy pracownik musi pracować we wszystkie weekendy czy ma możliwość wyboru 1,2 weekendów w miesiącu?
Przeważnie jest coś za coś, niezła kasa za pracę w weekend, ale w sumie jest ok
Atmosfera spoko i spoko ludzie. Kasa nienajgorsza,w zależności od stażu pracy. Minus to praca w weekendy...
@M Nie rozumiem dlaczego ten wpis nie trafił do firmy lecz na forum pracownicze, czyżby konkurencja inspirowała?
Zrazilam się i już więcej nie zjem stamtąd.. Pizza na dowóz, gdzie jest 1km odległości, w srodku tygodnia, jechala 1,5h. Zimna, ciasto gumowate.. Sosy całkowicie pomylone. Zaluje, ze nie pojechalam oddać bo 40zl poszlo do kosza.
Niema to jak zamówić jedzenie za 60 zł czekać 2 h . Jedzenie jest lodowate trzeba grzać w mikrofali a frytki gumowate jeżeli chcecie wydawać kasę i jeść zimne polecam pablo
Pizza się rozpada ciasto ciapa niestety nawalone i i wszystko pływa lipa w porównaniu z innymi miastami i cenami
Drogi Użytkowniku,
Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:
NIE dodawaj opinii, która:
Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.
Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.
Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Pizzeria Pablo Paweł Kołodziejski?
Zobacz opinie na temat firmy Pizzeria Pablo Paweł Kołodziejski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.