Miałam okazję współpracować z Panią Małgorzatą Krupską, jednak nie było to dla mnie pozytywne doświadczenie. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej zapewniała, że firma zadba o moje szkolenie i dokładnie mnie wszystkiego nauczy, ponieważ na wstępie zaznaczyłam, że nie mam żadnej wiedzy o asortymencie sklepu, jednak rzeczywistość okazała się zupełnie inna. Po zaledwie tygodniu pracy oczekiwała, że będę w pełni samodzielna, mimo że sama nie potrafiła jasno określić swoich oczekiwań.
Dodatkowo, Pani Krupska nie wynagradzała czasu poświęconego na wcześniejsze przyjście do pracy w celu przygotowania sklepu, ani czasu po zamknięciu, który potrafił trwać nawet do 35 minut na rozliczenie. Na rozmowie kwalifikacyjnej zaproponowała, bym przyszła na kilka godzin „próbnych”, które miały być nieodpłatne. Niestety, zgodziłam się na to nieświadomie, chcąc po prostu sprawdzić, czy ten rodzaj pracy mi odpowiada.
Warto jednak zaznaczyć, że gdyby nie pracownica Justyna, sklep prawdopodobnie nie funkcjonowałby tak, jak powinien. To właśnie ona zapewniała prawidłowe działanie sklepu, ponieważ Pani Krupska posiada niewystarczającą wiedzę na temat zarządzania swoim biznesem.
Podsumowując, moje doświadczenie z Panią Krupską było bardzo rozczarowujące. Jej podejście do pracowników oraz organizacji pracy zdecydowanie pozostawia wiele do życzenia.