Tytuł: Zdecydowanie odradzam – brak szacunku do pracownika i łamanie przepisów
Zdecydowanie odradzam współpracę z firmą Usługi Transportowe Arkadiusz Myczka w Płocku. Moje doświadczenia z tym pracodawcą są skandaliczne:
Oszustwa finansowe: Kwoty nie zgadzają się z tym, co widnieje na pasku wypłaty oraz manipulacja urlopem nie mają swojej księgowej tylko biuro rachunkowe gdzie księgowa dostaje tylko od nich informacje co ma napisać w papierach i tak robi.kazdy dokument jest bez pieczątki firmy oraz księgowej firma krzak!!!!
Przeładowywanie aut: Nagminne zmuszanie kierowców do jazdy przeładowanymi samochodami, co zagraża bezpieczeństwu i grozi wysokimi mandatami.
Zastraszanie: Jeśli kierowca odmawia wyjazdu w trasę przeładowanym autem lub kwestionuje łamanie przepisów, Pan Arek straszy natychmiastowym zwolnieniem.
Agresja i wulgaryzmy: Właściciel nie potrafi zachować profesjonalizmu – wulgarne odzywki, groźby pobicia i brak szacunku do człowieka są tu na porządku dziennym. Wszystkie te zachowania zostały udokumentowane i nagrane.
Sprawa trafia na drogę sądową z licznymi świadkami (innymi pracownikami i kierowcami). Jeśli cenisz swój spokój, zdrowie i chcesz otrzymywać uczciwie zarobione pieniądze – omijaj tę firmę szerokim łukiem.