Zdecydowanie odradzam współpracę z firmą Ufniarz Eugeniusz Roboty Ziemne i Elektryczne. Podczas prac podwykonawczych przy budowie drogi, firma ta uszkodziła ogrodzenie mojej posesji już ponad dwa miesiące temu. Od tego czasu, pomimo moich wielokrotnych prób kontaktu, firma całkowicie ignoruje moje SMS-y i telefony.
Co więcej, główny wykonawca informuje mnie, że według zapewnień Ufniarz Eugeniusz Roboty Ziemne i Elektryczne, sprawa jest "dogadana" ze mną. Jest to absolutna nieprawda. Nikt się ze mną nie kontaktował w sprawie naprawy, a uszkodzone ogrodzenie nadal stanowi problem.
Przez takie nieuczciwe podejście i lekceważenie klienta, człowiek traci wiarę w rzetelność firm budowlanych. Bardzo żałuję, że od razu po szkodzie nie spisałem oświadczenia z OC sprawcy i nie wezwałem policji.
Ufniarz Eugeniusz Roboty Ziemne i Elektryczne nie wykazuje żadnej chęci naprawienia szkody, którą wyrządziła. Ich brak profesjonalizmu i ignorowanie klienta jest niedopuszczalne. Stanowczo przestrzegam przed tą firmą.