Czy do teraz na próbnym jest umowa o pracę tak jak pisali z rok temu? a co w zasadzie później? Chodzi mi o te na nieokreślony, po jakim czasie się ją podpisze? Ciekawa też jestem dawniejszych ogłoszeń, z tego co widać są skierowane do piekarzy. Piszą, że wcześniej ciastowy zgarniał 4,000 zł a od nowego roku? do 5,000 zł dobije po podwyżce?
Jaka umowa obowiązuje w Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak podczas okresu próbnego?
Ludzie co wy (usunięte przez administratora) ta kiełbasa jest poprostu (usunięte przez administratora) dałem psu to nawet nie powonchał myślał że to stolec pozdrawiam Marcin Najman
Rzeczywiście , jeśli pies zamiast powąchać aż "powonchał" to nie mógł wyczuć smaku bardzo dobrego wyrobu ( wyrobów )
W sumie to nie chcę się mądrzyć odnośnie tego stolca i psów, ale jak komuś będzie się nudziło to niech sprawdzi co się zdarza im zjadać, gdy czegoś im brakuje w organizmie. To z historii tego Pana wyszłoby, że jednak zjadł. ;p Ogólnie to jako klient chyba zadowolony z nich jesteś skoro nie popierasz tej krytyki?
Na tym śmiesznym portalu opinie wypisują osoby które świetnie się bawią w szykanowanie wlasciela. Wystarczy spojrzeć niżej. A wystarczy też spojrzeć na kolejki w sklepach firmowych wyrobów z Kaczki żeby zobaczyć, że są smaczne i rozchwytywane.
No to super, że tak uważasz. No to prawda, najlepiej dawać opinie jak się coś samemu przetestuje. Możesz dać znać jak ty sama oceniasz obsługę? Jest Twoim zdaniem miła?
(usunięte przez administratora)
To jesteś klientem czy pracownikiem? Bo wcześniej widziałam, że jako pracownik się deklarowałeś. To bierzesz udział w wyrabianiu tego wszystkiego? Jak to wygląda?
Od kilku lat , w drodze na Mazury , do rodzinnego Zambrowa lub w okolice Ostrołęki zatrzymuję się w Kaczce lub w Goworowie i kupuję znaczne ilości wyrobów Pana Podolaka. Szczególnie do gustu przyadła mi ogonówka , przepyszny boczek no i królowa- KIEŁBASA PODSUSZANA. Wyroby są przeeepyyyszneee. O długiej trwałości , nie zielenieją i bez konserwantów. Muszę spróbować salcesonu i pasztetu. No i na uwagę zasługuje cena jaką Państwo proponują. nie jest wygórowana co przy altualnej drożyżnie jest dodatkowym atutem. Polecam Firmę Pana Podolak jak najbardziej.Już kilkoro moich znajomych okazjonalnie się tam zaopatruje. Tak trzymać mili Państwo.Pozdrawiam
Wędlina nie smaczna , kupiłam raz i więcej nie kupię. Wyrafinowany dużo tłuszczu i grudek. Raz pani sprzedała mi stara kiełbasę. Zawinęła w papier a otwieram w domu a tu wędlina lepka jak lizak
To jakiś bzdet!! Albo konkurencja. Wędliny bez specjalnego uszczerbku na jakości przechowuję ok. miesiąca.
miesiąc? Ale to pakują próżniowo czy coś? Bo jeśli z tą wędliną bez pakowania próżniowego nic się nie dzieje przez miesiąc to podejrzane.. Nie czuć chemią?
przecież to stary komentarz sprzed 3 lat, po co się czymś takim przejmować? dobry produkt broni się sam :)
Nie, kupuję pakowane tradycyjnie w papier. W papierze jest tylko na czas przejazdu. Wkładam do lodówki i kwita.
Oprócz książeczki sanepidowskiej jeszcze czegoś wymagają ?
No No trzeba mieć maszynkę do też kiełbasy
No no Synek niedługo będziesz miał taką maszyne co robi 2 pieczenie na jednym ogniu
Jedyne co dobre tam jest to papierek bo kielbasie
Jak nie możecie lubić wędlin moich ja mam pieniądze i 16 lat za niedługo zostane kierownikiem działu mięsnego
Mało kilo jak za 30 zł chce tonę za 10 zł i dam skutera mój chloptasie daj mi to ja to Kocham cie
Wchodzą tu jacyś pracownicy? Wiecie może czy szukają kogoś do pracy? są może poszukiwani rzeźnicy z doświadczeniem?
Dobrze synku #kielbasa
Zadbana kielbasa
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak?
Zobacz opinie na temat firmy Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!