Opinie o Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak w Kaczka

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do pracy w firmie Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak o rekrutacji.


Branże: Masarnie - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak w Kaczka

Irena Nowy wpis
Inne

Czy do teraz na próbnym jest umowa o pracę tak jak pisali z rok temu? a co w zasadzie później? Chodzi mi o te na nieokreślony, po jakim czasie się ją podpisze? Ciekawa też jestem dawniejszych ogłoszeń, z tego co widać są skierowane do piekarzy. Piszą, że wcześniej ciastowy zgarniał 4,000 zł a od nowego roku? do 5,000 zł dobije po podwyżce?

Pytanie Nowy wpis
 Pytanie

Jaka umowa obowiązuje w Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak podczas okresu próbnego?

biuro Nowy wpis
Pracownik
@Pytanie

umowa o pracę

Marcin Najman
Inne

Ludzie co wy (usunięte przez administratora) ta kiełbasa jest poprostu (usunięte przez administratora) dałem psu to nawet nie powonchał myślał że to stolec pozdrawiam Marcin Najman

6
Edward
Inne
@Marcin Najman

Rzeczywiście , jeśli pies zamiast powąchać aż "powonchał" to nie mógł wyczuć smaku bardzo dobrego wyrobu ( wyrobów )

1
Sylwia
Inne
@Edward

W sumie to nie chcę się mądrzyć odnośnie tego stolca i psów, ale jak komuś będzie się nudziło to niech sprawdzi co się zdarza im zjadać, gdy czegoś im brakuje w organizmie. To z historii tego Pana wyszłoby, że jednak zjadł. ;p Ogólnie to jako klient chyba zadowolony z nich jesteś skoro nie popierasz tej krytyki?

1
Małgorzata
Inne
@Sylwia

Na tym śmiesznym portalu opinie wypisują osoby które świetnie się bawią w szykanowanie wlasciela. Wystarczy spojrzeć niżej. A wystarczy też spojrzeć na kolejki w sklepach firmowych wyrobów z Kaczki żeby zobaczyć, że są smaczne i rozchwytywane.

Iwona Nowy wpis
Inne
@Małgorzata

No to super, że tak uważasz. No to prawda, najlepiej dawać opinie jak się coś samemu przetestuje. Możesz dać znać jak ty sama oceniasz obsługę? Jest Twoim zdaniem miła?

1
anonim
Inne

(usunięte przez administratora)

Sylwia

To jesteś klientem czy pracownikiem? Bo wcześniej widziałam, że jako pracownik się deklarowałeś. To bierzesz udział w wyrabianiu tego wszystkiego? Jak to wygląda?

1
 Rozmowa kwalifikacyjna
Czy w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak padły pytania dotyczące Twojego poprzedniego zatrudnienia? Jeśli tak, to jakie? Podziel się swoimi wrażeniami z rekrutacji na stanowisko Do robienia kanapek.
logo firmy Młodszy Maszynista Chłodni
Chojnice
Zakłady Miesne "Andrzej Skiba"
(228 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Rozbieracz
Ostrołęka
Zakłady Mięsne Pekpol Ostrołęka S.A.
(31 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Ustawiacz, pracownik wypożyczalni narzędzi
Wiązowna
Mera Bellows Sp. z o.o.
(44 opinii)
Wyślij CV
logo firmy ELEKTRYK
Gdynia
Promat-Woda Sp. z o.o.
(2 opinie)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Edward
Inne

Od kilku lat , w drodze na Mazury , do rodzinnego Zambrowa lub w okolice Ostrołęki zatrzymuję się w Kaczce lub w Goworowie i kupuję znaczne ilości wyrobów Pana Podolaka. Szczególnie do gustu przyadła mi ogonówka , przepyszny boczek no i królowa- KIEŁBASA PODSUSZANA. Wyroby są przeeepyyyszneee. O długiej trwałości , nie zielenieją i bez konserwantów. Muszę spróbować salcesonu i pasztetu. No i na uwagę zasługuje cena jaką Państwo proponują. nie jest wygórowana co przy altualnej drożyżnie jest dodatkowym atutem. Polecam Firmę Pana Podolak jak najbardziej.Już kilkoro moich znajomych okazjonalnie się tam zaopatruje. Tak trzymać mili Państwo.Pozdrawiam

Mateusz Podolak
Pracownik
@Edward

Dziękuję tato

1
Boczek 66

Wędlina nie smaczna , kupiłam raz i więcej nie kupię. Wyrafinowany dużo tłuszczu i grudek. Raz pani sprzedała mi stara kiełbasę. Zawinęła w papier a otwieram w domu a tu wędlina lepka jak lizak

6
Edward
Inne
@Boczek 66

To jakiś bzdet!! Albo konkurencja. Wędliny bez specjalnego uszczerbku na jakości przechowuję ok. miesiąca.

Małgorzata
Inne
@Edward

miesiąc? Ale to pakują próżniowo czy coś? Bo jeśli z tą wędliną bez pakowania próżniowego nic się nie dzieje przez miesiąc to podejrzane.. Nie czuć chemią?

Agnieszka
Inne
@Edward

przecież to stary komentarz sprzed 3 lat, po co się czymś takim przejmować? dobry produkt broni się sam :)

Edward
Inne
@Małgorzata

Nie, kupuję pakowane tradycyjnie w papier. W papierze jest tylko na czas przejazdu. Wkładam do lodówki i kwita.

Edward
Inne
@Agnieszka

No tak. Nie sprawdziłem daty. Nie mniej kupuję dłużej niz 3 lata . SMACZNE. Pzdr

Marcin
Inne

Oprócz książeczki sanepidowskiej jeszcze czegoś wymagają ?

p
Pracownik
@Marcin

mile widziane doświadczenie

1
Milena Podolak
Pracownik

No No trzeba mieć maszynkę do też kiełbasy

10
Stanisław Podolak
Pracownik

No no Synek niedługo będziesz miał taką maszyne co robi 2 pieczenie na jednym ogniu

10
Niewie.
Pracownik

Jedyne co dobre tam jest to papierek bo kielbasie

8
Mateusz Pizdolak
Inne

Jak nie możecie lubić wędlin moich ja mam pieniądze i 16 lat za niedługo zostane kierownikiem działu mięsnego

5
Igor godziba
Były pracownik

Mało kilo jak za 30 zł chce tonę za 10 zł i dam skutera mój chloptasie daj mi to ja to Kocham cie

9
Ryszard
Inne

Wchodzą tu jacyś pracownicy? Wiecie może czy szukają kogoś do pracy? są może poszukiwani rzeźnicy z doświadczeniem?

3
Stanisław Podolak

Dobrze synku #kielbasa

11
Mateusz Podolak

Zadbana kielbasa

9

Zostaw merytoryczną opinię o Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak - Kaczka

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak?

    Zobacz opinie na temat firmy Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak
1/5 Na podstawie 2 ocen.
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Wyrób Wędlin Metodą Tradycyjną Stanisław Podolak
Przejdź do nowych opinii