Paweł Szczerbiński Agencja Artystyczna Arena

Adres: Al. Jana Pawła Ii 21, 39-200 Dębica

NIP: 8721066447 REGON: 850410263

Paweł Szczerbiński Agencja Artystyczna Arena
1 6 6 1

Opinie o Paweł Szczerbiński Agencja Artystyczna Arena

Filtruj opinie po kryteriach:

pola
 Opinia

Witam.A podał ktoś co się dzieje w jakiś mediach? Bo to jest śmieszne że Arena oszukała może i nawet pare tysięcy ludzi a tu cisza jakby nic się nie stało.Najlepszy pozew zbiorowy bo samemu to ciężko.Pozdr

Pomocna?
TakNie
Zulu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)Nie warci zainteresowania.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Kancelaria
 Opinia

witam czy byłaby Pani zainteresowana wystąpieniem do sądu o zwrot zapłaconej ceny za bilet? prowadzę już w tej sprawie postępowania

Pomocna?
TakNie
Kwiatekmass
 Opinia
@Kancelaria 14.01.2019 09:13

Ja bardzo chętnie z tego skorzystam

Pomocna?
TakNie
pola
 Opinia
@Kancelaria 14.01.2019 09:13

Ja tez.zaplacilem 470 zl. za dwa bilety. Jak cos to prosze o jakis kontakt. dzieki

Pomocna?
TakNie
Leszek
 Opinia
@Kancelaria 14.01.2019 09:13

Ja też dołączę się do pozostałych chętnych wystąpieniem do sądu

Pomocna?
TakNie
Kancelaria
 Opinia
@Kwiatekmass 18.01.2019 20:47

Witam w takim razie proszę o kontakt na maila pozew.czadfestiwal@gmail.com

Pomocna?
TakNie
Poszkodowana
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Kancelaria 14.01.2019 09:13

Ja jestem zainteresowana.

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia
@Kancelaria 14.01.2019 09:13

Bardzo chętnie. Również zwrotu nie otrzymałam. Proszę o kontakt na maila laura_ql@wp.pl

Pomocna?
TakNie
oszukany
 Opinia
@Kancelaria 14.01.2019 09:13

Jrest jakiś pozew zbiorowy?

Pomocna?
TakNie
Kasia
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Kancelaria 14.01.2019 09:13

Tak, jestem zainteresowana zwrot miałam otrzymać 12.02

Pomocna?
TakNie
oszukany
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Czy ktoś dostał kasę za bilety?

Pomocna?
TakNie
Juli_4
 Opinia

22.01.2019 dalej tez pieniędzy nie mam :) Moje sugestie dla Paweł Szczerbiński Agencja Artystyczna Arena: Oszusta! Pieniędzy dalej nie mam za tropical Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Oddać pieniądze

Pomocna?
TakNie
edek
 Opinia

a cóż to wam da Policja albo Prokuratura? wezwanie do zapłaty sprawa cywilna i komornik to jeszcze najszybciej

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
pola
 Opinia

ja kupilem 2 bilety wartosc 470zł. odpisali mi ze zwrot sie przeciagnie o kolejne 120 dni. jakbyscie wiedzieli o pozwie zbirowym to napiszcie tutaj .dzieki pozdr

Pomocna?
TakNie
zrobionywbambuko

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Ludzie, podejrzewam, że kilkadziesiąt do kilkaset osób zostało w taki cwany sposób okradzionych! Kupiliśmy bilety, impreze odwołano i nikt nie dostał z powrotem kasy! I nie dostanie, jeśli wszyscy razem czegoś nie zrobimy! Płacz na necie to te cwaniaki mają głęboko w d..ie! Może wybierzemy się wszyscy w jeden piękny dzień do siedziby tych złodziei w Dębicy i poszukamy naszej kasy na miejscu?

Pomocna?
TakNie
RUKI
 Opinia

A gdzie Główni sponsorzy Czad Festiwalu? Śnieżka, Trans Logistic ( właściciela o nazwisku Szczerbiński...przypadek?) i reszta….Jeżeli są sponsorzy, to tym bardziej....gdzie pieniądze za bilety?Na stronie Czad festiwalu do tej pory deklarowany zwrot jest w 30 dni....wystarczy zrobić print sreen`a

Pomocna?
TakNie
wierzycielxxx

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Właściciel to złodziej!!!!! i krętacz!!!!!! z Agencja Artystyczna Arena oddaj pieniądze za bilety Tropical Vibe Festival to wycofam opinie!!!!!!! Moje sugestie dla Paweł Szczerbiński Agencja Artystyczna Arena: oddaj pieniądze Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: oddać pieniądze

Pomocna?
TakNie
pikpikpik
 Opinia

Czekam na zwrot pieniędzy za bilet na Tropical Vibe, agencja przekroczyła 30 dni roboczych na zwrot, więc składam sprawę do prokuratury ponieważ zakupiłem dwa bilety na kwotę, która kwalifikuje się jako przestępstwo! Poza tym złożymy do prokuratury pozew zbiorowy, bo z moich 20 znajomych nikt nie dostał zwrotu pieniędzy do dzisiaj! Moje sugestie dla Paweł Szczerbiński Agencja Artystyczna Arena: Oddaj kasę złodzieju! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Żwróć pieniądze człowieku.

Pomocna?
TakNie
Kamień
 Opinia

Przedłużyli mi okres do 120 dni roboczych, aktualnie mija on 5 grudnia 2018r. Jeszcze chwilę poczekam ale nie zaakceptuję kolejnego "przedłużenia " i "problemów". Mimo wszystko muszę przyznać, że na każdą moją wiadomość jak dotąd odpowiadali.

Pomocna?
TakNie
ja
 Opinia

brak zwrotu za zakupione bilety

Pomocna?
TakNie
Sceptyk
 Opinia

Cały czas nie ma kasy za bilety na Czas Festiwal. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia

Minęło już 30 dni roboczych a zwrotu nadal nie było

Pomocna?
TakNie
Rafa
 Opinia

Czy ktokolwiek otrzymał zwrot za czad festiwal...ja też nie...moze jakiś pozew grupowy? Są chętni?

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Rafa 28.09.2018 09:52

Ja się piszę! Byłem u rzecznika praw konsumenta i dowiedziałem się , że to jest oszustwo , które trzeba zgłosić na Policję . Wybieram się w piątek .

Pomocna?
TakNie
kan
 Opinia

pomoc w odzyskaniu pieniędzy za bilety 512 988 800

Pomocna?
TakNie
koko
 Opinia

Kupiłam 2 bilety na Tropical Vibe Festival oraz na dojazd czekam na zwrot pieniędzy od 20 sierpnia 2018 i nic. Również myślę o podjęciu kroków prawnych, kupa kasy, którą ktoś obraca i nie oddaje!

Pomocna?
TakNie
Leszek
 Opinia

Kupiłem 2 bilety na Czad Festiwal 2018 , koncert został odwołany, a zwrotu pieniędzy nie mam do dzisiaj. Nikt nie odbiera telefonów. Przecież to złodziejstwo w biały dzień! Dla zasady kieruję to złodziejstwo na drogę prawną1

Pomocna?
TakNie
Zawiedziony
 Opinia
@Leszek 21.09.2018 13:14

Ja również kupiłem 3 bilety i zwrotu dalej nie ma !

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Agencja jest nierzetelna, (usunięte przez administratora) nie można odzyskać zwrotu za zwrócone bilety. Ostrzegam przed ich działalnością

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu w firmie Paweł Szczerbiński Agencja Artystyczna Arena w mieście Dębica? Dajcie znać!

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Paweł Szczerbiński Agencja Artystyczna Arena - Dębica

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paweł Szczerbiński Agencja Artystyczna Arena

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.