Takich firm już dziś praktycznie się nie spotyka. Nie chodzi tylko o niesamowicie profesjonalne podejście do zlecenia i prac, ale kompleksowo, o całokształt i funkcjonowania całej firmy. Od kontaktu z rzeczoznawcą i doradztwie, poprzez pomiary, bardzo sprawny kontakt i uprzejmość, aż po przemiłą ekipę wykonawczą kończąc. Wszystko to w bardzo przestępnych cenach z bardzo dobrymi materiałami i szybkimi terminami.
Natrafiłem na nich poprzez ulotkę, którą znalazłem z skrzynce pocztowej. Trochę się bałem, bo powszechnie istnieje opinia, że takie "firmy z ulotek" to ryzykowna sprawa, a potrzebowałem zmienić drzwi wewnętrzne i zewnętrzne do starych futryn, tak, aby nie psuć elewacji wymieniając je na nowe. Dzwoniłem do różnych "powszechnie znanych" firmach, a w odpowiedzi ..... " Panie, tak, to się nie da". Oni podjęli się tematu. Przyszedł przedstawiciel od nich, dokonał bardzo dokładnych i profesjonalnych pomiarów, dostałem od razu wycenę całkowitą i umówiliśmy się na montaż. Po wykonaniu prac byłem zdumiony, że aż taki będzie efekt. Zapewniali mnie, że będzie profesjonalnie i ładnie, ale wyszło lepiej niż myślałem.
W między czasie rozmawialiśmy również o wymianie rolet okiennych, bo chciałem zmienić ze zwykłych na "noc/dzień" i znów profesjonalizm i znów totalne zadowolenie. Dodatkowo Pan montażysta, na moją prośbę uszczelnił szczeliny pomiędzy parapetami, a oknami .....gratis :)
Efekt ich prac widziała moja rodzina i bliscy znajomi. Ci, którzy mieli coś do zrobienia u siebie w podobnych kwestiach, bez wahania skorzystali z ich usług.
Bardzo ich polecam, bo jak mówiłem, dziś takich firm praktycznie już nie ma.