Bardzo dobre, indywidualne i bardzo profesjonalne podejście do klienta - to jest solidna firma. Polecam.
POLECAM !!! Zakupiłem Mercedesa Glc Coupe i jestem mega zadowolony .Pan Grzegorz naprawdę wykazał się przede wszystkim uczciwością i pełną rzetelną wiedzą o samochodzię - pokazał zalety i mankamenty w moim przypadku bardzo lekko uszkodzną szybe i włożył wiele serca i cierpliwośći w pomoc w załatwieniu wszystkich spraw związanych z moim Mercedesikiem . Właściciel stara się by każdy klijent był wpełni doinformowany i w pełni zadowolony .Po miom przykładzie mogę powiedzieć że nie ma dla niego spraw nie do załatwienia nawet tych trudnych i wymagających cierpliwości i wielu telefonów nawet przy skomplikowanym finansowaniu pojazdu .
Bardzo profesjonalna, solidna i uczciwa obsługa, a liczy się także takt i życzliwość dla klienta. Polecam wszystkim sprzedającym jak i kupującym auta.
Witam dziś zakupiłem skodę fabie lll samochód super jestem zadowolony. Właściciel pan Grzegorz bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta I wszystkich formalności związanych z zakupem. POLECAM

Bardzo uczciwy sprzedawca naprawdę polecam. Opel Insignia 2017 rok kupiona jestem bardzo zadowolony z zakupu jak i z przywitania mnie w komisie jako klienta. Polecam sprzedawcę.
Polecam bardzo serdecznie usługi Pana Grzegorza Brańskiego. Auto - Nissan Qashqai (przebieg 139tys.km) - kupiłam 4,5 roku temu i do dzisiaj jeżdżę nim bezawaryjnie. Zrobiłam już prawie 100tys.km. Dziękuję Panie Grzegorzu za uczciwość i solidność, szczególnie, że kupowałam bez doradztwa mechanika. Do dzisiaj nie żałuję! Polecam gorąco!
Bardzo miły i rzeczowy sprzedawca. Dziś kupiliśmy samochód i jesteśmy zadowoleni z zakupu.
Bardzo godny polecenia sprzedawca.Profesjonalne podejście do klienta... Auto zgodne z opisem.Rzeczowy, dokładny, pomocny, miły i uczciwy człowiek. Wszelkie pytania wyjaśnione bez zarzutu. Polecam z całego serca - oby więcej takich uczciwych i solidnych sprzedawców ma rynku.
Bardzo miła obsługa ,po rozmowie z Panem Grzegorzem,kupiłam auto i jestem bardzo zadowolona.Polecam
Profesjonalne podejście do klienta,fachowe doradzctwo,polecam
Kilka dni temu nabyłem Mercedesa w KOMISIE AUTOPOGODNA. Jadąc z Wrocławia do Białegostoku miałem trochę obaw w jakim stanie jest zarezerwowany przeze mnie samochód w „realu”, ale kiedy go zobaczyłem, byłem mile zaskoczony. Auto zadbane w każdym szczególe ! Pan Grzegorz wyczerpująco i uczciwie odpowiadał na moje wszystkie pytania, nawet zachęcał żeby wszędzie zaglądać i o wszystko pytać. Nie śpieszył się, prezentacja samochodu odbywała się spokojnie. Traktuje klienta w sposób bardzo uczciwy i z szacunkiem. Wykazał się profesjonalnym załatwieniem transakcji kupna-sprzedaży. (szybko i bezproblemowo). Jeszcze tego samego dnia wróciłem do Wrocławia nowo zakupionym samochodem. W czasie tej dosyć długiej podróży auto nie przysporzyło mi żadnych przykrych niespodzianek. Już poleciłem moim znajomym ten Komis. Zdecydowanie i z czystym sumieniem polecam wszystkim Komis AutoPogodna i Pana Grzegorza Brańskiego- właściciela Komisu. Z Poważaniem Kazimierz
Dzis kupilam auto od Pana Grzegorza. Polecam sprzedajacego w 100% - bardzo kontaktowy, otwarty, bez owijania w bawelne prezentuje zalety i wady(!) auta. Za kilka lat wroce po nowe pewne auto :)
Jakie są mocne strony pracodawcy Autokomis Pogodna Grzegorz Brański?
Jak wygląda praca u nich w firmie Autokomis Pogodna Grzegorz Brański w miejscowości Białystok? Są jakieś nowe miejsca? Oczekujemy na nowe komentarze. Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, bo nie wiemy jak obecnie jest u nich?
Bardzo solidny sprzedawca .Rzetelnie pokazał auto bez ściemy i owijania w bawełnę. Polecam wszystkim chcącym kupić dobry i pewny samochód.
Polecam serdecznie. Jeden z najlepszych autokomisów w Białymstoku. Bardzo solidny sprzedawca. Pełen profesjonalizm, doradztwo pod konkretne potrzeby klienta. Jeżeli będę zmieniać auto to tylko do Pana Grześka na Pogodną. Krzysztof S.
Komis godny polecenia, właściciel uprzejmy,rzetelny, uczciwy oraz komunikatywny wszystko bardzo dokładnie wytłumaczył i pokazał. Auto wystawione zgodne z opisem i stanem faktycznym. Gorąco polecam aby więcej takich komisów.
Polecam serdecznie. Jeden z najlepszych autokomisów w Białymstoku. Piszę "jeden", tylko po to, żeby nie obrazić innych w tej branży. Pełen profesjonalizm, doradztwo pod konkretne potrzeby klienta. Cierpliwość P. Gdańskiego do klienta, wiarygodność w 100% sprawdzona. Mój zakup t: Renault Megane lll 1,6 16v r.2009 z 12 mają br. . Jeśli kiedyś będę coś kupował z aut używanych - uderzę prosto do AUTOKOMIS Pogodna - DUŻA OSZCZEDNOSC czasu. Ponadto ten komis potrafi pomóc w kredytowania zakupu , w ubezpieczeniu auta na korzystnych warunkach. Na dzień dzisiejszy, po dokładnym sprawdzeniu auta przez mojego mechanika (wykonanie niezbędnych wymian rozrządu i płynów eksploatacyjnych)- jestem mega zadowolony, i mam nadzieję że taki pozostanę na dłużej. Z Poważaniem,. JanK
Czy Autokomis Pogodna Grzegorz Brański organizuje staże dla studentów?
Ile może na start dostać handlarz aut?
Jak się pracuje w Autokomis Pogodna Grzegorz Brański?
Zobacz opinie na temat firmy Autokomis Pogodna Grzegorz Brański tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Autokomis Pogodna Grzegorz Brański?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 4 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!