Nie polecam, nie dajcie się złapać na pracę w tej firmie. (usunięte przez administratora)
System wypłacania wynagrodzeń - porażka. Brak premii, obojętnie ile byś nie pracował(a), z jakimi wynikami (przetestowane) to dostaniesz taką samą (niską) wypłatę. Wynika to ze skąpstwa, braku pomysłu na motywowanie pracowników. (usunięte przez administratora)totalnie nie ma pojęcia o tym, czym zajmuje się firma... Brzmi absurdalnie? Sprawdź, zatrudnij się. NIE POLECAM. Potrafi tylko pilnować ludzi jak dzieci, przy branży na której się nie zna. Nie ma pomysłu na rozwój, nie przekonuje go, że inne firmy stosują określone metody działania i odnoszą sukces.
Kolejna sprawa - za grosz poszanowania praw, hmm człowieka? Nie możesz iść na L4 bo (usunięte przez administratora)się na Ciebie obrazi i "przykręci śrubę" na maxa.... Jedyne co to nie ma problemów z urlopem (ale trzeba z dużym wyprzedzeniem). Wypadnie ci nagły wyjazd czy "awaria bardziej osobista" to będzie tak samo jak gdy bierzesz L4 (czytaj wyżej). Nie szanuje prawa do przerwy (wyjdziesz do toalety to chodzi za Tobą). Katastrofa.
Pracowałem tam do zeszłego roku. Nie żałuję odejścia, jeśli masz jakiekolwiek ambicje tutaj są one ci niepotrzebne - nie pomogą w niczym. Tu będziesz tylko "kulawym" (jak jest inaczej to (usunięte przez administratora) sprowadzi Cię do swojego poziomu :) ), narzędziem do rozwoju marnej i bezsensownej wizji (wątpliwego) rozwoju.