Szkoda ze ktoś tu twierdził ze atmosfera sie nie poprawiała. 🙈 a w warunkach pracy coś ruszyło od nowego roku ?
Czaruś
11.09.2025 07:04
Ostatnie opinie wyglądają nieco laurkowo 🤨 dosłownie nikt nagle nie miał ostatnio już problemów w pracy? kiedyś wpadały jakieś skargi
pracująca
23.10.2025 13:45
Nic się nie zmieniło cały czas tam jest tak samo. Kto to lubi ten jest, kto tego nie lubi ten po cichu patrzy za czymś innym. Niestety, mimo upływu czasu, atmosfera jest nie najlepsza. wiele osób naprawdę stara się, ale wrażenie psuje cały czas zachowanie jednej osoby, która zamiast wspierać, często wprowadza niepotrzebne napięcie.
29.07.2025 12:57
Uważam że firma jest ok niedogadania jakieś myślę że zdarzają się wszędzie. Ja osobiście złego słowa nie mogę powiedzieć, nigdy również nie było problemu z płatnościami zawsze wszystko na czas.
Powiem tak, czytałem opinie jest bardzo aole bardzo dużo racji w tym co jest napisane w opiniach ludzie są jacy są albo się z tym zgodzisz albo odchodzisz szef jest spoko. Z nim nie miałem nigdy problemu z innymi no cóż. Powiem tak też doświadczyłem mobbingu mam kilka nagrań. Szkoda, że wcześniej ich nie pokazałem zanim odszedłem. Ogólnie firma spoko z niektórymi wyjątkami. Jakby niektórych osób albo nie musiałbym mieć z nimi doczynienia to na pewno bym wrócił. Bądź co bądź polecam tą firmę niektórzy naprawdę się starają aby funkcjonowała.
07.07.2025 10:51
Dzień Dobry
Jestem pracownikiem tej firmy od 7 lat i nierozumnie komu zależy na takich opiniach, ja mimo tylu przepracowanych lat nie mam żadnych zastrzeżeń, ale jeśli ktoś myśli że przyjdzie do pracy tylko po to aby siedzieć cały czas w telefonie a jeszcze mieć pretensje o to że trzeba jednak coś zrobić, to faktycznie takich ludzi tam nie potrzeba. A co do Pana M. C wspomnianego dowódcy do którego mimo wielu lat wspólnej pracy nie mam żadnych zastrzeżeń, jego zadaniem jest dbanie o dobry wizerunek firmy i wymaga jedynie zaangażowanie się w pracę a nie tylko przesiadywania na telefonach tak jak już wcześniej wspomniałem.Niech ktoś ma odwagę przyjść i powiedzieć to wszystko w twarz a nie ukrywać się za jakimiś stworzonymi opiniami.
kamil
27.05.2025 14:05
Tutaj albo Cię lubią albo nie lubią... nikt nie patrzy jakie masz kwalifikacje... same plecaki i to one siedzą i rządzą... w sumie gdzie tak nie ma w takich małych firmach... polowa ludzi nie posiada zadnych kwalifikacji w tej firmie
k.
15.04.2025 12:42
Pracowałem w tej firmie. Możesz zapomnieć o umowie o pracę nawet przed śmieciową się bronią wszystko robią aby jej nie dać. Pracowałem na obiekcie gdzie ochroną rządził sporawy pan M. takiego traktowania nie polecam nikomu, obrażanie, osmieszanie, wyzwiska, krzyki, upokarzanie, rzucanie telefonem, rozsiewamie fałszywych plotek i informacji traktowanie ludzi gorzej niż psy to u niego norma. Szef firmy nic z tym nie robi chociaż doskonale o wszystkim wie. Nie polecam nikomu tej firmy. Cieszę się że odszedłem do normalnych ludzi i pracy.
Dobre i popieram
21.05.2025 11:58
Pracowałem w firmie „Major” przez dwa lata – i wytrzymałem tam tylko dlatego, że liczyłem na poprawę. Niestety, nic takiego nie nastąpiło. To, co dzieje się pod „zarządem” pana M.C., to modelowy przykład toksycznego środowiska pracy i jawnego mobbingu.
Pan M.C., pełniący funkcję kierownika ochrony na obiekcie , pozwala sobie na rzeczy, które w żadnej normalnej firmie nie powinny mieć miejsca: wyzwiska, krzyki, publiczne upokarzanie pracowników, dawanie za dużo służb aby kogoś wykończyć bo go nie lubi albo na odwrót za mało służb bo ma taki kaprys, rozsiewanie kłamstw i fałszywych plotek, dzwonienie do ludzi po pracy z duperelami, nieustanne wbijanie ludzi w poczucie winy i bezwartościowości. Tak właśnie wygląda tam codzienność. Ten człowiek nie ma żadnych kompetencji do bycia przełożonym – trzyma się stanowiska tylko dlatego, że nikt inny nie jest taki głlu...albo tylko dlatego, że jest plecakiem szefa. Gdyby nie to, że potrafi stać przy bramce i głośno mówić, nie miałby się gdzie zaczepić w mojej opinii, do innej żadnej pracy z ludźmi się po prostu nie nadaje. Zresztą robił "wieże" dla szefa i po dwóch dniach nikt go już tam nie chciał.
I żeby było jasne – nie jestem wyjątkiem. Mam kontakt z osobami, które nadal tam pracują, i wszyscy mówią to samo. Każdy odczuwa ten sam brak szacunku i atmosferę strachu. Firma traci ludzi jeden po drugim po dwóch trzech spotkaniach z nim – i nie przez rynek pracy, tylko przez tego jednego człowieka, który systematycznie rujnuje morale i reputację firmy.
Cieszę się, że odszedłem. Teraz jestem w miejscu, gdzie ludzie potrafią się nawzajem szanować i współpracować bez agresji i poniżania. Firma „Major” na rynku ostrzeszowskim zaczyna być kojarzona nie z profesjonalizmem, lecz z rotacją, chaosem i fatalną atmosferą. I dopóki pan M.C. będzie twarzą tej firmy na obiektach, nic się nie zmieni tylko opinia o firmie przez odvhodzacyvh ludzi będzie coraz gorsza. Może szefostwo w końcu to dostrzeże wtedy z chęcią wrócę.
klient
04.04.2025 14:20
Nie polecam tej firmy, bardzo rzadkie podjazdy pod dom, a jak już są to prawie zawsze o tej samej porze. Gdyby ktoś miał mi się włamać do domu to by zaobserwował kiedy patrol jest i włamanie gotowe. Jeden patrol w nocy z jednym człowiekiem co on wtedy może? A czas dotarcia z Ostrzeszowa to pewnie byłby koszmar. Zrezygnowałem z usług tej firmy jakiś czas temu, i zorganizowałem sobie własne zabezpieczenia. Koszty mniejsze a skuteczność taka sama. Lepiej dzwonić na policję niż liczyć na tą firmę. Podłączyłem się pod inną firmę liczącą sobie mniej pieniędzy z Kalisza i proszę podjazdy są częstsze dwoje ludzi w samochodzie, postoją nawet trochę dłużej i po obserwują. Obejdą dom... Widać, że doświadczeni i pełen profesjonalizm. Zupełnie inaczej niż w przypadku tej firmy.
Zastanawiam się
04.03.2025 16:33
Czy warto zatrudnić się w tej firmie?
Damian
09.03.2025 20:13
Daj sobie spokój poważnie Ci mówię, w okolicy zaczyna działać solid security może tam. Omijaj tą firmę jeśli szukasz normalnej stabilnej pracy. Dobra firma to też Guard na terenie Ostrzeszowa. Klienci są z niej zadowoleni.
03.03.2025 07:00
Jak wygląda teraz sytuacja w firmie Major Group Maciej Wypchło w miejscowości Ostrzeszów, są nowe oferty pracy? Zachęcamy nowych pracowników do podzielenia się informacjami na temat pracy w firmie!
Zostaw merytoryczną opinię o Major Group Maciej Wypchło
Nie przegap nowości o Major Group Maciej Wypchło!