Mogłabym tak wymieniać i wymieniać negatywy związane ze współpracą jak z samym wykonaniem mebli przez tą firmę. Wykonanie było 2 lata temu, kuchnia i meble łazienkowe na wymiar. Pracownicy Pana Marcina jak i on to zwykli amatorzy powiem tak. Źle wycięte wymiarowo płyty mebli to standard w ich wykonaniu. Blat który mam w łazience z jednej strony dotyka ściany z drugiej strony nie. Odpowietrznik w łazience jest zamontowany w szafce łazienkowej!!! co sprawia ze cały kurz i syf leci do wszystkich półek na ścianie. Płyty nie są równe do ściany i jest między nimi pełno szpar. Niektóre meble opadły przez co w niektórych miejscach lakier jest już zdarty. Cokół w kuchni, przy otwieraniu i zamykaniu zmywarki trzeba trzymać nogą bo haczy o drzwi zmywarki. Front w kuchni przy lodówce zabudowanej - nieumiejętne dziury po wiertarce zaklejone brudnym białym czymś. To była ocena wykonania mebli, a jeśli chodzi o współpracę to tylko dla ludzi z dużą cierpliwością. Pan wykręcał się cały czas że albo mu auto się zepsuło, albo mama w szpitalu, albo z mamą do lekarza, albo z żoną do lekarza albo nie odbierał telefonu w ogóle. Zbite lustro w szafie - odkupili okej. Zaschnięte kleje na blatach które do teraz nie można doszorować. Umawiał się człowiek brał wolne w pracy, a Pan Marcin nie przyjeżdżał tłumacząc się kolejną śpiewką. Musiałam prosić i dzwonić żeby łaskawie przyjechał i skończył to co zaczął. Za każdym razem wysyłał pracowników. On sam w mieszkaniu był tylko raz. Mogłabym naprawdę wymieniać i wymieniać. Nie zapłaciłam pełnej ceny za wykonanie za te spóźnienia, kłamstwa i amatorkę. Gdybym wiedziała że będzie to wyglądać tak jak wygląda, w życiu bym nie wzięła z polecenia jego firmy. Mogę być tylko zła na samą siebie. Jeśli masz dużo wolnego czasu, dużo cierpliwości i odpowiada ci amatorskie wykonanie mebli - to to jest właśnie taka firma.
Wkurzona klientkach