Opinie o Zakład Usług Budowlanych Bud-Dom Dariusz Lipień w Masłowiec

Poniżej zobaczysz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Zakład Usług Budowlanych Bud-Dom Dariusz Lipień. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Zakład Usług Budowlanych Bud-Dom Dariusz Lipień na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Budowa mieszkań i domów/budynków

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Zakład Usług Budowlanych Bud-Dom Dariusz Lipień w Masłowiec

baner wywiady
anonim Nowy wpis

Polecam

niezadowolony Nowy wpis

Budowę mam już za sobą, mam czas się pożalić. Do rzeczy. Pan lipień chwali się, że zaliczył szkolenie ytonga, a tak naprawdę to chyba nie ma pojęcia o podstawowych zagadnieniach, albo nie liczy się z klientem i leci z metrami, żeby wziąć szybko kasę. Kładzie ytongi bez kleju z boku, tam gdzie nie ma wpustu, rezultat - szpary na wylot!! Nie szlifuje pustaków. Niedokładnie nakłada klej, mnóstwo szpar na wylot. Nadproża i podciągi chciał mi zrobić bez podmurówki z cegły, bo niby tak można.Trzpienie w murze lipa ,nie wie, że trzeba robić „zęby, nie na gładko od góry do dołu. Szalowania również musi się nauczyć. Na klatce schodowej z jednej strony wieniec równiutko a z drugiej źle zabezpieczony szalunek i uciekło. Trzeba było skuwać ponad 2 cm betonu żeby tynk na klatce nie wyszedł niepotrzebnie za gruby (tynkarz krzyknął za nadmiarowy tynk powyżej 1,5 cm drugie tyle za metr, a metr gipsu twardego 40zł, czyli były by dodatkowe stówki na jednej ściance. Nie chciałem widzieć już pana lipienia na mojej budowie. Robił kto inny. Dodatkowy koszt!! Na tej samej klatce druga ścianka oparta na podciągu który z kolei uciekł 3 cm, nie można było wysunąć poza, bo na parterze, od dołu podciągu miała być ścianka w linii zamykając z boku schody. Trzeba było znowu kombinować. Znowu KASA!! Długie nadproże nad bramą w garażu skręcone w śmigło , poziom 3 cm różnica prawa/lewa strona, płaszczyzna przylegająca do bramy wymagała wyrównania. KASA. Miało być taniej jak u innych, a wyszło podobnie tylko jeszcze z nerwami. Pan lipień jest niesłowny, nie dotrzymuje terminów. Ciągle coś mu wypadało. Kituś bajduś .Tragedia. Inne terminy wzięły w łeb. Jego ludzie go „sprzedali”, że bierze 5-6 budów na raz, nie mając kim pracować. Bierze chyba ludzi z łapanki, „piekarzy” no i ukraińców również piekarzy. Nie szanuje materiału, pustaki poobijane rogi, nie różki tylko duże kawały, łata potem pianką i klejem, ściany wyglądają, jak po wojnie, plamy kleju i pianki!!!! Niby taki miły gość, ale jak się zwróci uwagę robi się agresywny. Nie polecam wręcz ODRADZAM. Jest tańszy od innych i to mnie skusiło, drugi raz bym jednak nie zatrudnił tego pana.

Oczekujemy na aktualne sprawozdania odnośnie firmy Zakład Usług Budowlanych Bud-Dom Dariusz Lipień w miejscowości Masłowiec, bo nie ma komentarzy od Was!

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Zakład Usług Budowlanych Bud-Dom Dariusz Lipień - Masłowiec

Zakład Usług Budowlanych Bud-Dom Dariusz Lipień
5/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • 15A
    55-100 Masłowiec
  • NIP: 9151472670 REGON: 020327004
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)