Aleksandra24.01.2021 12:13
Wszystkim młodym parą i osobą które nadal zastanawiają się nad wyborem kucharza który zorganizuje im wspaniałe przyjęcie polecam P.Grzesia i jego ekipę !!!! Od początku jak tylko po raz pierwszy spotkaliśmy się w celu ustalenia wstępnego menu byliśmy pewni i spokojni że wszystko się uda. 11.06.2011 tego dnia mogliśmy się w pełni cieszyć i bawić na naszym weselu a chrzcinach naszego synka. Ekipa P.Grzegorza jak i on sam oczarowali gości swoim profesjonalnym wyglądem, zachowaniem jak i sposobem podania potraw. Stoły były pięknie przystrojone, jedzenie pyszne ,menu bardzo bogate ,kelnerzy sprawnie obsługiwali gości a sposób "wniesienia" tortu na sale wszystkich zachwycił . Mogłabym tak wymieniać bez końca zalety :)))))) Jeszcze raz dziękujemy w szczególności P. Grzesiowi który był z nami od początku do końca i pomógł we wszystkich kwestiach organizacyjnych , oczywiście pozostałym kucharzom , kelnerom i wszystkim którzy sprawili że ten dzień będziemy zawsze miło wspominać . Nie wiele restauracji posiada tak profesjonalny, fachowy i sympatyczny :)))) zespół ludzi jak kulinaria "ABSURD" !!!! Pozdrawiamy ;* Aleksandra Adrian i Natnielek