Firma oferuje swoje usługi (wynajem mieszkania) na airbnb. Za pierwszym razem wszystko było w miarę ok, za drugim razem Pani Agnieszka zaproponowała wynajem poza portalem. Zapłaciłam zaliczkę, a resztę kwoty w dniu w którym wprowadziłam się do mieszkania. Niestety szybko okazało się, że w mieszkaniu brak cieplej wody poprzez awarię pieca gazowego, który zresztą odstrasza swoim wyglądem. W mieszkaniu non stop włączający się alarm czujnika czadu. Smród z kanalizacji, nieświeża pościel, brud na podłodze, brudny piekarnik oraz brudne naczynia i garnki w szafkach.. brud po prostu wszędzie. Po dwóch dniach bez wody zrezygnowaliśmy z mieszkania, a Pani Agnieszka przepraszając nas za sytuację zobowiązała się oddać część wpłaconych przeze mnie pieniędzy. Niestety nie mogła tego zrobić od razu, bo podobno na koncie miała jakieś limity. Zgodziliśmy się poczekać parę dni, jednak gdy pieniędzy nie było w umówionym terminie zaczęliśmy pisać i dzwonić do Pani Agnieszki, która niestety kontaktu unikała (chociaż twierdzi ze jest inaczej i ze owe stwierdzenie ją obraża a moje upominanie się o pieniądze i słowa że moja cierpliwość się już kończy, traktuje jako groźby). Po wielu wiadomościach Pani Agnieszka w końcu wykonała przelew, lecz niestety jedynie części umówionej kwoty. Twierdzi, ze przelała całość kwoty w dwóch osobnych przelewach, lecz drugi przelew niestety do mnie nie dotarł a Pani Agnieszka ponownie unika kontaktu. Nie odbiera telefonu ani nie odpisuje na wiadomości. Na początku wszystko zapowiadało się nieźle, ale jak się okazuje Pani Agnieszka jest aktorką - nie dajcie się zwieść. Zostaliśmy (usunięte przez administratora) Dodatkowo na airbnb w komentarzach odpisuje ludziom, że nie miała pojęcia o usterce co również mija się z prawdą. Nie polecam i ostrzegam.