Witam, chciałam polecić Panią doktor za fachową wiedzę w dziedzinie ortodoncji, za cierpliwość do syna i do mnie - zawsze mieliśmy sporo pytań no i przede wszystkim za efektywne leczenie, które sprawiło, że syn ma piękne i proste zęby. Może metody Pani doktor nie każdemu przypadną do gustu, ale nie o metody tu chodzi, a efekty leczenia. Mieliśmy również okazję leczyć sie w okresie pandemii - jako rodzic zawsze byłam obecna w poczekalni, nigdy mnie nie wyproszono na zewnątrz, jak ktoś w innej opinii zasugerował. Fakt, do gabinetu wchodzi najpierw dziecko, potem rodzic, ale tak jak wcześniej napisano, o metodach nie należy dyskutować. Najważniejsze, że rodzic wychodzi z gabinetu z pełną wiedzą na temat postępów w leczeniu i dalszych niezbęnych działań. Po kilku latach leczenia dziecka wiem, co mówię. I jest wielu zadowolonych klientów, którzy nie mają czasu napisać dobrego słowa, którym się nie chce podzielić swą opinią, bo po co, skoro maĵą juz to za sobą i niestety tacy, którzy zawsze wiercą dziurę w całym i odczuwają nieodpartą potrzebę oczernienia kogoś (zwłaszcza jak się nie skorzystało z czyiś usług). Mam nadzieję, że ten wpis da niektórym do myślenia, zwłaszcza tym, co jeszcze nie mieli okazji poznać Pani doktor.