Centrum Dystrybucji Albert Heijn

Zwolle

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o Centrum Dystrybucji Albert Heijn

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Dystrybucji Albert Heijn

Ndjdjdh

Park w miejscowosci ommen to zart, pare mieszkan stalych pracownikow jest w miare zadbanych, reszta nie nadaje sie do zycia, jak ktos slusznie napisal jedyne co tam mozna zarobic to chorobe. Warunki mieszkaniowe uwlaczaja ludzkiej godnosci, nadaja sie jedynie dla cpunow, ktorzy sa tak wyniszczeni, ze szkoda na nich patrzec, nie mam pojecia jak tacy ludzie moga pracowac gdziekolwiek. Ja osobiscie po obejrzeniu jakie tam sa warunki odpuscilem sobie te prace, gdybym tak nie zrobil po prostu nie mialbym szacunku do samego siebie, polecam prace dla wszystkich ludzi ktorzy chca mieszkac na melinie, posiadam zdjecia i chetnie bym sie nimi podzielil. Jest wiele biur ktore oferuja normalne warunki zycia, za te same lub mniejsze pieniadze.

obserwator

Brawa dla adminów tego portalu! Jeden z punktów regulaminu wielu portali społecznościowych na świecie ma w teorii za zadanie zwalczanie hate speech (mowy nienawiści), w praktyce... jak widać na przykładzie tego portalu...panie/panowie administratorzy do roboty (blokować konta za głoszenie niepoprawnych treści na 30 dni, a w najgorszym razie usuwanie wpisu bądź dezaktywacja konta). Wiem że Polacy od 27 lat mają wolność słowa, merytoryka to jedno, a groźby to już chyba inna para kaloszy? Dla przypomnienia: kk "Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. No nic zaczynam chodzić kanałami.

koks22

Tepic tych "pseudo kordynatorow!",chyba nie trudno wam znalesc ich lokum poza praca.Taki jest polak dla polaka.Oni w polsce byli i sa konfitentami!.

Natalia

@adidaszparku czyli są wyższe ceny zamieszkanie niż były? A czy warunki mieszkalne, które opisujesz były Wam tak własnie przedstawione przed przyjazdem do Holandii, czy tez mieszkanie miało wyglądać inaczej?

ziom666

A,gdzie podziewa sie ten mały opiekun parku/żydek?.Troche mnie nie było a tu takie zmiany.Zwolnili kapusia czy co!.

małaiwonka

Byłam na tym parku/to faktycznie zaplesniałe nory.Tylko choroby mozna sie nabawic!.Jak mozna zyc i funkcjonowac w takich warunkach?!.Zaplesniałe sciany i grzyb w podłodze!,nic nie robia z tym!.Prawdziwe polskie GETTO w holandii.

Robson
@małaiwonka 07.10.2017 23:37
Byłam na tym parku/to faktycznie zaplesniałe nory.Tylko choroby mozna sie nabawic!.Jak mozna zyc i funkcjonowac w takich warunk...

Właśnie czegoś takiego szukam, zachęciłaś mnie!

Nicky

Czy ktos ma jakis numer kontaktowy do biura adecco w zwolle? Bylabym bardzo wdzieczna.

orkanemo

Są pewne sposoby!, na tych "polaczków"!.Wiadomo ze oni w PL nie maja miejsca wiec pokazuja tu co potrafia!.Czekamy na nie w PL!.Łatwo ich nie bedzie namierzyc/ludzie duzo wiedza!.Mowi wam cos skrót "ABS" .../ to ludzie z "Absolutnym Brakiem Szyji".

oczko

Placice za osoby ktore tam nielegalnie przebywaja/zwolnieni a nadal mieszkaja i chyba jest ich sporo tak słyszalam hi hi hi .....

oko666

... no tak nie oszczedzajmy na mediach na tym parku ... !.

adidaszparku

Adecco funduje nam nowe opłaty za mieszkanie w tych "norach"!,niech sie pojawi tu ktos z gminy Ommen i pokarzemy te warunki mieszkaniowe/porównywalne do doby hotelowej!.Jak mozna stawiac hotel na równi z tymi norami na parku w Ommen!!!.Bedzie nastepny program w TV o polakach w holandii.Skoro opłaty w góre wiec nie gasmy swiateł w domkach/niech sie pala non stop,woda niech leci cały czas i palniki gazowe niech pracuja non stp!.Szacun dla osób któ re nic nie opłacaja!.

Natalia

@zapier dalaj a nie gadaj przypominam, że wszystkich użytkowników forum obowiązuje regulamin portalu. Przez zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin Niedopuszczalne są m.in. wpisy zawierające wulgarne lub obraźliwe treści.

buziaczek

Media powinny zainteresowac sie tym biurem w Zwolle i jest to ciekawa sprawa dla prawnika!.

Natalia

@jagapan dlatego właśnie proponuję rozmowę. Jak zaproponujecie zmiany to może wkrótce je zobaczycie. Czy nie uważasz, że warto spróbować? Gdy nie spróbujesz to nigdy nie dowiesz się jak mogło być.

jagapan
@Natalia 22.09.2017 21:44
@jagapan dlatego właśnie proponuję rozmowę. Jak zaproponujecie zmiany to może wkrótce je zobaczycie. Czy nie uważasz, że warto...

moje pytanie brzmi ale po co? zkim ru rozmawiac do kogo pojsc i kogo prosic. wiesz moze co sie teraz dzieje jaka jest nagonka na ludzi za najmniejsze przewinienie masz eksita. juz wole niczego nie probowac.

BigMen

Dla Adecco jestesmy tylko numerem np; OAD1234 ,taki popis umiejetnosci jakis czs temu dał "pseudo kordynator -PANDA.Wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi i o co!.Kiedys znajdzi sie w innej sytuacji i pewni rodacy tez go docenia!.

Natalia

@mosiek, @załamany rozumiem, że atmosfera nie jest najlepsza. Czyli zgłaszaliście koordynatorom swoją sytuację i nikt nie zareagował?

jagapan
@Natalia 08.09.2017 14:40
@mosiek, @załamany rozumiem, że atmosfera nie jest najlepsza. Czyli zgłaszaliście koordynatorom swoją sytuację i nikt nie zarea...

żeby była atmosfera to najpierw trzeba ja stworzysc dla pracownikow. Czytalas wczesniejsze wpisy cos sie poprawilo?

mosiek

to prawda praca na hali to jeden wielki wyscig szczuruw nikt nie pomaga a tylko sciga goni i straszy nie przedluzeniem kontraktu ato wcale nie lekka praca. Na parku tez nie lepiej jest, jedna wielka dzungla, syf wielki :totalne braki wszystkiego na domkach osoba odpowiedzialna za park umie tylko wejsc na domek w butach i zostawic papierek i starszy wyrzuceniem. Zawsze cos się dzieje imprezy, włamy na domki ganianie się z nożami. Nie tak dawno doszło do tragedi.ja widac za mało, trzeba wiencej. Zgadzam się z zalamanym, fotografem, czarnym, natalii, ah jest sporo lepszej pracy i za lepsze pieniadze zdrowie i szacunek do siebie to tez jest ważne.

załamany

Ostrzegam przed pracą w Adecco w szczególności osoby młode i niedoświadczone.Fałsz,zakłamanie,wykorzystywanie na maxa. Zagrożenie dla normalych ludzi.Jeśli interesuje Cię 200 euro tygodniówki przy traktowaniu jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zastraszaniu i wygórowanych normach to jest miejsce dla Ciebie.Jak nie będziesz stosować się do nakazów trafisz na zimną halę za karę nie wiem jak długo wytrzymasz ale nie martw się zapewniają powrót na koszt ubezpieczyciela w drewnianej, ekologicznej bo nie lakierowanej trumnie.

ah

odradzam ten zakład pracy! ludzi traktują jak dzieci z upośledzeniem nic dziwnego że tylko przyjmuja na wiekowce stawka 6 z kawałkiem po całym tygodniu ledwo 180 euro na koncie. dodatkowo przez podwyższone normy wyścig szczurów w pracy każdy zabija się na hali aby tylko szybciej ...i zrobić 100 %. zabraknie 1% do normy już na drugi dzień masz rozmowe w biurze :0 . pracuje już 3 rok i bardziej stresujące pracy nie widzialem

Natalia

@fotograf @CZARNY Czy ktoś zgłosił, że przychodzą osoby do pracy od wpływem narkotyków? Myślę, że powinno się to zgłosić i coś z tym zrobić. Czy dyrekcja firmy Centrum Dystrybucji Albert Heijn wie o tej sytuacji?

fotograf

Adecco przyjmuje do pracy wszystkich z łapanki. Ich wymagania to sila do pracy i wiek poniżej 23. Nie potrzeba zaswiadczenia o niekaralności, znajomości jezyka ani mózgu. Efektem tego są prcownicy po wyrokach oraz niedorozwinieci umysłowo. Mieszkanie na parku - tragedia. Domki sie sypia, sa zagrzybiale i brak w nich podstawowych sprzetow. Narkotyki na porządku dziennym. Jesli chcesz sie wyspać przed praca -zaomnij. Jedna wielka impreza i nikt nie panuje nad nastolatkami, ktorzy urwali sie rodzicom ze smyczy. Kierowcy, ktorzy zawaza do pracy to rowniez nastolatkowie, ktorzy zdobyli prawko i rodzice chyba nie dawali im pojeździć wiec wykorzystuja firmowe auta i jezdza jak wariaci nacpani bądź zjarani jakby wiezli worki z ziemniakami a nie ludzi. Koordynatorzy traktuja cie jak kogos gorszego od siebie i lepiej zebys nie miał żadnego problemu bo zeby cos z nimi zalatwic to jak walka z wiatrakami. Nic nie robia, udaja ze pracuja, obgaduja innych pracownikow i ciesza sie ze swojej posadki, ktora zyskali poprzez znajomosci. Co do samej pracy to nie jest najgorsza ale tepo i norma jest coraz bardziej podkrecane wiec sa dni, ze mozesz biegac i wypluwac pluca a normy i tak nie zrobisz a niestety jaden z nierobow przyjdzie i zacznie miec do ciebie pretensje i straszyc cie ze jak nie zrobis normy to wylecisz. Ogolnie przestrzegam przed tym miejscem. Szukajcie pracy w innych miejscach. Nie wiem jak adecco w innych zakladach ale w tym to porazka.

CZARNY

Pracowałem w addeco 5 miesięcy,przez ten czas zdążyłem 4 razy wypowiedzieć sie negatywnie na ich (koordynatorów) temat w ich obecności.Pewnie nie zostałem zwolniony bo mam 19 lat i zarabiaja na mnie strasznie sporo pieniedzy.To banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ćpunów,połowa chodzi na zwałach do roboty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż cieknie z nosa.Kamil to najwieszky [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i szmaciarz,zawsze sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] udziela tam gdzie jest niepotrzebny.Do tego ładują na pieniadze kiedy tylko sie da,moja przyjaciółka która dalej tam pracuje dostałą wypłate 65 euro za dwa dni pracy na stawce 8,30 ! skandal ! Odradzam,nie polecam,wręcz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ZABRANIAM wam tam jechać szczególnie jeśli jesteście na stawce wiekowej !!!!!!!!!!!! Mam 19 lat,zostałem wyrzucony z bungali na weekend,gdzie z moją wypłatą to tak naprawde po weekendzie zostaje tylko na jedzenie,musiałem sie wyprowadzić w ten sam dzien,nie mając praktycznie grosza przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />

szczesliwi

pozdrawiamy zarzadce parku na ommen, ktory w ostatni weekend (03.06) dal popis kultury. Dziekujemy za noc pelna wrazen, wybyjanych szyb, krzykow.

korniszon

Najpierw chcą wydoić na maxa najmlodszych, najwiecej za najniższa kasę

furiat

A ile masz lat bo w pierwszej kolejnosci potrzebuja ludzi na wiekuwce. powodzenia

weganka
@furiat 24.05.2017 15:50
A ile masz lat bo w pierwszej kolejnosci potrzebuja ludzi na wiekuwce. powodzenia

Oraz po znajomosci wtedy sie nic nieliczy.Ta cala wiekowka to pic na wode fotomontarz.

Zdyszany

Chce się dostać do pracy w Zwolle, wysyłam cv srednio raz na miesiac, dzwonię srednio raz na 2 tygodnie i ciągle nic. Na stronach internetowych wciąż widnieje ogloszenie, ze przyjmują do pracy ale mnie nie przyjma. Wiem, ze nie mam doświadczenia i mowilam to niejednokrotnie ale ja CHCE pracować a oni maja mnie w dupie. Bez sensu.

Zainteresowany

Posiada ktos numer kontaktowy do biura addeco albert hejin w zwolle??

Lesio

Podpinam się do pytania kolegi Mikiego. Jak tam temat z Albertem?

Miki

Witam jak jest z robotą aktualnie u Alberta Heijn bo chce się tam wybrać moze ktos coś powiedzieć jak jest z robotą ? :-)

michu

Tylko patrzec na ta parke jak za raczki beda sie prowadzic ...

:)

nie polecam ze względu na koordynatorów (Bartek tylko jest w porządku) a reszta to dno, ludzie z biura również bezwartościowi!!!!!! mieszkania beznadziejne na bungalu, pokoje niektóre z grzybem na ścianach, ludzie na domku nie do opisania - jednym słowem tragedia, zwykły chamy, które nie szanują ciszy innych ludzi, którzy wracają zmęczeni po nocnej zmianie

sexitamara

Jest ciekawa parka w AH Zwolle, "ciasny Wiesiu i Trampek".Dobrali sie.Dobrze ze to holandia a nie polska.

rozmarynka
@sexitamara 28.12.2016 02:20
Jest ciekawa parka w AH Zwolle, "ciasny Wiesiu i Trampek".Dobrali sie.Dobrze ze to holandia a nie polska....

ale o co chodzi z tym ciasnym wiesiem? nie bardzo kumam, czyzby to byl cieplaczek?

Hellboy

Hej, pracuje ktoś może w AH w Zwolle i mògłby mi udzielić paru informacji. Piszcie na gg: 8470652. Dziekuje

Wysokokaloryczny

Adecco jest naprawde jednym z lepszych biur ludzie uwierzcie, ale ekipa Polakow w Zwolle rzeczywiscie psuje te opinie, zagrywki na miare msciwych skur....eli niewiadomo za co. Wspolczuje ludziom co musza doswiadczac takich zachowan idiotow w biurze . Ja piz dn ale m te praca tam, nie bedzie mnie jakis krzywy palant w trampkach z gow nem mieszal

koala100

najlepsza jest fotka FB/ "trampek" i jego ekipa szkoleniowa.Ciekawe która z tych osób potrafiła by zrobic przynajmniej 101 procent normy.To jakies nieporozumienie co do pewnych osób.Widocznie donosi sie do biura i pod biurkiem sporo czsu sie spedza.Szkoleniowcy z kilku miesiecznym starzem na produkcji!!!.

antykoaala001
@koala100 10.11.2016 15:00
najlepsza jest fotka FB/ "trampek" i jego ekipa szkoleniowa.Ciekawe która z tych osób potrafiła by zrobic przynajmni...

Pozwolisz że odpisze twoim jezykiem? zdziwiłbys sie bardzo kolerzko jak treneży dobże sobie poradzili pszy zbieranió zamuwien! Ale ty tego nie pojmiesz bo to za wiele dla twojego póstego jak dzban łba! Zamiast siedziec i pisac glópoty za naókę jenzyka się wedź!

koala001
@antykoaala001 07.12.2016 20:14
Pozwolisz że odpisze twoim jezykiem? zdziwiłbys sie bardzo kolerzko jak treneży dobże sobie poradzili pszy zbieranió zamuwien!...

A ja sie posmieje z twojego jezyka, mowisz Trener heh, jaka nazwa, mgr trener specjalista do ukladania kartonow na kontenerze hahah, szkolacy poprostu jak dobrze zapier...lac a koordynator to starszy poganiacz, majster od popedzania Polaczkow.

seksi

Trzeba zrobic minetke jednej pani...... hahah

laik

Jakie kryteria trzeba spełniać aby dostać się do AH ZWOLLE? trzeba znać język? Doświadczenie lub coś w tym stylu?

piter

Kamilek to ciota i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hahahahaha [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5zl. Yebac polskich koordynatorow !!!!

Gargamel z oss

Ja tez uwazam, ze w Albercie bedzie coraz gorzej, dobre czasy sie skonczyly, albert szuka coraz tanszych agencji, bierze ludzi przewaznie z wiekowka zeby bylo taniej, dodatkowo wchodzi mechanizacja, ogromna rotacja. Szkoda bo kiedys praca tam naprawde byla fajna pewna i dobrze platna....

Pozdro dla roboli

Stawka 10,47 brutto bez wiekowki, plus dodatek adv i za zmiany i za norme ale co z tego jak masz po 4 dni w pracy. W pi.... zdu mlodych nowych a reszta po max 4 dni. wycwanili sie na mlodych bo zrobi im norme jak ten bez wiekowki, a cisnie na 110 % zeby jak najwiecej zarobic -Albert zszedl na psy. Dno

stara gwardia

Byłem widziałem jak było E&A bylo spoko addecco to kicha

Picker

Jakich kierowcow?? to jest centrum dystrybucji, zbieranie zamówien przez picking,

Tomek

w ogóle jaka jest stawka godzinowa brutto bez wiekówki i wysokość dodatku ADV? Addeco wygrało przetarg na kolejny rok w Zwolle czy może jakieś zmiany się szykują? no i nie zazdroszczę obecnej sytuacji obecnym w Ah. kiedyś było lepiej. z góry dzieki

praca w ah

Praca na voice pickingu w ah jest bardzo fajna , sa optymalne warunki temp na magazynie, sucho nie wali zar z nieba jak jak na szklarni, pracuje sie srednio po 8 h czyli normalnie, praca czysta, nie ma przestojow, stawka poza wiekowka jest tez wysoka jak na warunki hol, dodatki za zmiany popol i nocne, wszystko dobrze gdyby nie to co pokazali na przestrzeni lat polskie buraki cebulaki co pokazali ze da sie napie.....lac po 150 %. Praca nie bylaby teraz tam taka ciezka. Kiedys byl tam raj w porownaniu do teraz. Jeszcze zanim wszedl voice picking. to co wyrabiaja tam nasi zeby dostac pare e wiecej za 110 % to sie w glowie nie miesci...... Opamietajcie sie wsioki z Polandii co sie dorwaliscie do ojro. Szok! Sa alberty na terenie nl co podwyzszyly przez was norme nawet o 2 h wiecej. Agencje pracy to druga strona medalu, wejdzie taka i tak namiesza jak ja pier...... one robia syf,zgadza sie . Za zatrudnienie kolejnej sztuki brzydko mowiac dostaja kupe kasy dlatego jest taka rotacja i robia co chca. No i pracujacy w nich ludzie, polscy poganiacze co dali sie urobic holendrom. glupi tepy Polacy. Bledne kolo

sjska

JEDZIE KTOŚ 19.08.2016 W PIĄTEK DO EINDHOVEN ZE ZWOLLE? W GODZINACH PO POŁUDNIOWYCH MAX O 11:30

nie polecam

wypłaty z wiekówką - dno!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Trampus

Nie ma rotacji? Co Tydzien od 12 do 20 nowych osob adecco przyjmuje do dco w Zwolle. Tam po prostu wysyla sie CV, ktore jest w bazie danych. Jak potrzebuja pracownikow to oddzwaniaja. Dziennie po kilkanascie nowych CV jest przysylanych do biura. Obecnie chyba z 300 osob jest w bazie danych.

anonim

(usunięte przez administratora)

KRiis

Widocznie jestes slepy i nie wiesz jak szukac ofert pracy w interenecie lub jestes koordynatorem i bronisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trampus

No niestety musze sie zgodzic z tymi wszystkimi zarzutami. Jest kilku koordynatorow z ktorymi mozna cos zalatwic, ale reszta to brak slow. Zero poszanowania dla pracownikow. Kilka razy bylem swiadkiem ponizania i wyzywania pracownikow przez jednego z koordynatorow (ktory niby jest tylko tymmczasowo). Ma szczescie, ze nie trafilo to na mnie, bo bym mu powiedzial kilka slow. Warunki na parku fatalne i w dodatku 75e tygodniowo kroja za ten chlew. Norma do osiagniecia tylko gdy sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i schodzi na przerwe pozniej i wczesniej ja konczy. Kazdy tu kazdego kabluje, bo placa za to pare euro tygodniowo. Wieczorem o 21 cie odwolaja, ze niby masz wolne jutro a o 8 rano wydzwaniaja, ze masz do pracy przyjechac. Koledzy na wiekowce to pracuja za free praktycznie 250-350e tygodniowo. Bez wiekowki to od 350 za dniowki do 450 za 6 nocek co sie rzadko zdaza. Urlop to sie trzeba pol roku prosic a i tak nie dadza bo duzo roboty, a potem planuja po 2-3 dni w tygodniu a reszte tygodnia siedzisz na domku, bo nie ma zamowien. Wszystko jest tu pokrecone! Ogolnie nie polecam pracy w AH przez Adecco Zwolle.

Ali22

... koledzy i koleżanki,jedziemy z tymi pseudo kordynatorami i oplajderami/zaczynamy od parku.W ciemnych miejscach mozna co niektórych nauczyc szacunku co do drugiej osoby!.

Zostaw opinię o Centrum Dystrybucji Albert Heijn - Zwolle

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Dystrybucji Albert Heijn