Bardzo nie polecam usług tej pani. We wtorek oglądałam z panią Anną mieszkanie; jeszcze tego samego dnia, a następnie ponownie w środę rano wysłałam wiadomość, że jestem zdecydowana na wynajem. Już wcześniej kontakt był z tą panią trudny (nie odpisywała na smsy, obiecywała, że niebawem oddzwoni po czym mijały godziny bez kontaktu i koniec końców i tak musiałam się przypominać), ale od tej pory uzyskanie jakichkolwiek informacji graniczyło z cudem.
W poniedziałek miałam podpisywać umowę. Na wiadomość z pytaniem, o której możemy się spotkać w tym celu najpierw otrzymałam zwodniczą odpowiedź, iż pani oddzwoni (wtedy prawdopodobnie już wiedziała, że wynajmie mieszkanie innej osobie). Tak więc w odpowiedzi na pytanie o termin podpisania umowy dowiedziałam się, że mieszkanie zostało wynajęte komuś innemu! Pani argumentowała to w ten sposób, że "nie dogadałyśmy się" oraz, że moja odpowiedź ("jestem zdecydowana") były niejednoznaczne i zrzuciła winę na to, że podkleślałam jak mi zależy aby wprowadzić się do wtorku (z powodu kończącej się umowy obecnego mieszkania). Nie było to, pani Anno, w żaden sposób niejednoznaczne - była to próba dowiedzenia się kiedy będę mogła podpisać umowę, na czym stoimy.
Niestety, wnioskując też z poprzednich komentarzy, trzymanie dwóch srok za jeden ogon, a następnie informowanie, że wynajęła mieszkanie komuś innemu to nie pierwszyzna dla tej pani.
Serdecznie nie polecam.