Nie polecam pracy w Hebe! Praca bardzo ciężka, podnoszenie bardzo ciężkich kuwet z towarem przez co można nabawić się problemów z kręgosłupem. Wciskanie klientom produktów z rekomendacji (produktów będących na konkursie, od których zależy premia), których niekoniecznie klient potrzebuje, przy czym ogromny nacisk na ich sprzedaż. Ciągłe naciskanie i wielka presja ze strony współpracowników na wyrabianie norm do premii, a to za mało sprzedane, a to za mało się starasz tylko krytyka i krytyka! Realizowanie zamówień to jakaś totalna porażka, szukanie po całym sklepie i zapleczu produktów, które są na stanie, a w rzeczywistości ich nie ma, bo po prostu są skradzione trzeba na prawdę poświęcić sporo czasu na ich szukanie przez co nie można wykonywać innych obowiązków. A atmosfera? Szkoda gadać... Jeśli nie podpasujesz koleżankom to będą dawać Ci do zrozumienia, że nie pasujesz tu do nich, mimo starań i będąc do nich miłym i uprzejmym, utworzona grupka do której nie można się "przebić" co powoduje toksyczną i niemiłą atmosferę w pracy, przez co czułam się źle i chodziłam ciągle zestresowana i zdenerwowana do pracy, co odbiło się na moim zdrowiu. Przepracowałam tylko kilka miesięcy, bo nie dawałam już tam rady, był to dla mnie koszmar, ale na szczęście mam już to za sobą.